the best Posted April 22, 2011 Report Share Posted April 22, 2011 Labs vakars visiem. Tatad esmu saskaries ar problemu ka man serveris pats no sevim ka es uzlieku sv_accelerate 999 ta man vins momentali par met atpakal no 999 uz 5 un lieku kadu skaitli gribu ta 5 vieta vins parmet atpakal uz default 5 hz kapec esmu vairakas reizes parinstalejis server failus un addons bet neka nelidz un esmu visus pluginus un server failus izskatijis bet neka vienigais kur ir rakstits tad tas ir ieks server.cfg faila. Ceru ka kads no jums kurs labak sajedz no surf servera vares man palidzet SCREEN: Link to comment Share on other sites More sharing options...
the best Posted April 22, 2011 Author Report Share Posted April 22, 2011 Tad vsp kads var palidzet man atrisinat so problemu lai man surf serveris stradatu pilniba perfekti Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Ex- Posted April 23, 2011 Report Share Posted April 23, 2011 Esi pārliecināts, ka tādas vērtības ir iespējams uzlikt? Ja tu liec, lielāku nekā iespējams, tad tiek likta defaultā vērtība. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turismox Posted April 23, 2011 Report Share Posted April 23, 2011 nezinu vai tas ir amxx bet pamēģini atslēgt amxx un tad ierakstīt nevis 100 bet 99 varbūt līdz 99 = max, 100% nezinu bet tā uz minējumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
poxa Posted April 24, 2011 Report Share Posted April 24, 2011 (edited) Vispār priekš surf vajag sv_stepsize un sv_airaccelerate nevis sv_accelerate. Edited April 24, 2011 by poxa Link to comment Share on other sites More sharing options...
the best Posted April 27, 2011 Author Report Share Posted April 27, 2011 poxa said: Vispār priekš surf vajag sv_stepsize un sv_airaccelerate nevis sv_accelerate. nu nezinu es to stepsize nekad neesmu izmantojis ka tikai sv_airaccelerate un sv_accelerate u n bez sv_accelerate nau oespejams tik ara no jail nu taka uz sienas malas tie augsa hz ka vinu var nosaukt nu taka pats uzlec aigsa itka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
poxa Posted April 27, 2011 Report Share Posted April 27, 2011 Uzliec to stepsize un airaccelarate un viss. Man pašam ir surf serveris. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now