zagis Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 Labs vakars! Ārā tik jauks laiks! Bet nu man ir lūgums Jums. Ir tā nu sanācis, ka skolā jālasa J. Jaunsudrabiņa darbs "Aija" , bet šādu tādu iemeslu dēļ es netīšām izlasīju "Dvēseļu puteni", laigan tas arī vajadzīgs būs. (iesaku, laba grāmata) Tādēļ mīļie, es jums vēlētos lūgt nelielu palīdzību, jo rīt man jau ir jāsniedz atbilde uz man iedoto jautājumu par šo romānu JAUTĀJUMS sekojoš: Padomā, kurš tēls parādīts saistībā ar bioloģijas zinātņu atziņām. Tākā mūsu literatūras skolotājai nepietiek tikai ar savām domām, es arī gribētu palūgt citātus no teksta, ja tas būtu iespējams, bet ,protams, es arī būšu priecīgs par jebkādu informāciju ko jūs man sniegsiet. Liels paldies jau iepriekš! Ar sapratni! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikaso Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 Stipri šaubos, vai šeit kāds būs spējīgs sniegt argumentētu atbildi un vēl pievienot kādu citātu. Nepažēlo kapeikas, pasūti - http://www.atlants.lv/search/jaunsudrabins-aija Link to comment Share on other sites More sharing options...
zagis Posted April 19, 2011 Author Report Share Posted April 19, 2011 Varbūt kāds būs lasījis, tādēļ pajautāju ,bet nu kā būs tā būs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now