LAVRx Posted April 14, 2011 Report Share Posted April 14, 2011 Atceros, bija kaut kad kad worms mazgaaja v-karti vai maates plati... Gribeeju pavaicaat kaa buutu ar logitech wirelless klavu, ja es vinju izjauktu uz puseem un kaatriigi izskalotu pogas un atstaatu kaadas divas dienas zhaaveeties? Worm? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 14, 2011 Report Share Posted April 14, 2011 Es saveejaa esmu gaazis MOKU,alu,shampi,kafiju,shnjabi visaadi suuudi mucaam lijushi klavieree..Pec tam atskruveeeju zem struuuklakas ar machalku to gumiju izmazgaaju...Pec tam ar feeenu izzhaveeju un GATAVS GATAVS reizi menesiii Un nekaadu defektu klava jau 7gadi rukaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted April 14, 2011 Report Share Posted April 14, 2011 izjauc, nonjem nost visas elektro figņas un mazgā kaut nelabi paliek, izžāvē, un skrūvē kopā. (pāris stundu laikā jau ir sausa) savu regulāri mazgāju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snoopfrog Posted April 14, 2011 Report Share Posted April 14, 2011 (edited) Edit:Nevermind Edited April 14, 2011 by snoopfrog Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted April 15, 2011 Report Share Posted April 15, 2011 Manējā Logitech lētuča taustiņi bija sasmērēti ar kaut kādu vazelīnu un pēc mazgāšanas palika manāmi skaļāki un cietāk spiedās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now