Znots Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 Sveiks. Man te tāda diezgan nepatīkama situācija ir saistībā ar csdm serveri.Bieži vien ieejot serverī es nevaru paspēlēt.Respektīvi es uzrādos, ka esmu jau vienā komandā,bet rādos visulaiku beigts,bet vaidzētu ka es atdzimstu uzreiz tiko piekonektējos.Protams tas nav katru reizi,bet diezgan bieži. Varat pastāstīt kur ir problēma un kā to risināt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gcFun. vaLLe<M> Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 Man ar tā bieži gadās, bet tā ir vairāk servera vaina, ejot csdm.gign.lv viss ir normāli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImMortl Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 Ja esi admins, tad iespējams tas ir Admin free look plugins, man tā kādreiz bija ar GG serveri. Ja nē, tad skaties kāds cits plugins tev saistīts ar adminu un spektatoru pielietošanu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Znots Posted April 14, 2011 Author Report Share Posted April 14, 2011 Jap,tā arī bija.Vainīgs bija admin freeloks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts