ep1dem1c Posted April 6, 2011 Report Share Posted April 6, 2011 Varbūt kāds varētu man palīdzēt? Man vajag atrast kādu konspektu/fragmentu/referātu par to, kas ir administrators, kāda ir viņa loma uzņēmumā?! Būšu mūžam pateicīgs. Šis man ir vajadzīgs tuvākajās 2 stundās! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted April 6, 2011 Report Share Posted April 6, 2011 kāds administrators? fitnesa zales sekretares/administratores darba aprakts? web lapas admins? servera admins? ir ļoti daudz veidi administratoriem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted April 6, 2011 Author Report Share Posted April 6, 2011 (edited) Nav noteikts. Drīzāk man vajag tā kā definīcijas veidā. Piemēram - Vadītājs ir konkrēts darbinieks, kurš ietekmē darbinieku (personu vai personu grupu) darbību, lai īstenotu organizācijas mērķus. Tas ir cilvēks, kuram ir uzticēta mērķu sasniegšana, un viņš, sev uzticētos darbus, realizē ar citu darbinieku palīdzību. Lai panāktu efektīvu vadīšanu, vadītājam jālieto vara. Ar tās palīdzību viņš var iegūt autoritāti pret sev padotajiem. Varu var izmantot dažādi, lietojot daudzas metodes un paņēmienus, lai ietekmētu darbinieku rīcību. Tas ir nepieciešams, lai darbinieki pēkšņi kādā brīdī neatteiktos paklausīt un izpildīt. Acīmredzami, tas ir mantojums no feodālisma laikiem, kad pārrauga rīcībā bija pletne vai kāds cits sitamais. Tik kaut ko tamlīdzīgu par administratoru... Edited April 6, 2011 by ep1dem1c Link to comment Share on other sites More sharing options...
superbitch Posted April 6, 2011 Report Share Posted April 6, 2011 Jautaajums ne pateemu, kaads nezin kur netaa var izrakt domrakstu par jebkaadu teemu galvenais lai 250 vaardi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hm. Murdock Posted April 6, 2011 Report Share Posted April 6, 2011 http://en.wikipedia.org/wiki/Administrator Šaubos, ka īpaši konkrētu atbildi šeit saņemsi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted April 6, 2011 Author Report Share Posted April 6, 2011 Joprojām meklēju, ja kādam ir, tad lūdzu, padodat ziņu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted April 6, 2011 Author Report Share Posted April 6, 2011 up Varbūt kāds zin kādu grāmatu, kur tas viss būtu perfekti aprakstīts? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted April 6, 2011 Report Share Posted April 6, 2011 profesiju klasifikatoru vari iečekot.. kā arī iegooglē amatu aprakstu administratoram - tur būs viss nepieciešamais info! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now