Cereza Posted April 9, 2011 Author Report Share Posted April 9, 2011 Tādus noteikumus ( ) es pateicu savai pirmajai nopietnajai draudzenei!Ar ko tas beidzās? Pēc mēneša gājām katrs savu ceļu P.s Lasot šito vnk atcerējos savu story 4 gadus vecu Nā, mums nedraud Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted April 9, 2011 Report Share Posted April 9, 2011 savukart, kad maneja teica, ka laizh tuset, es saku ok, lai tev labs vakars, sak breekt, ka man viss pohuj, tad kas ir jasaka, lai butu labi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted April 9, 2011 Author Report Share Posted April 9, 2011 savukart, kad maneja teica, ka laizh tuset, es saku ok, lai tev labs vakars, sak breekt, ka man viss pohuj, tad kas ir jasaka, lai butu labi? Oi, es nezinu, es kkad arī biju tāda, bet man kaut kā baigi pārgāja, jāprasa macho, ko viņš izdarīja un teica, lai es paliktu mierīgāka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted April 10, 2011 Report Share Posted April 10, 2011 nja... esmu majas. pilniga kraabii viss ir labi,... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts