Pusdzīvais Posted April 8, 2011 Report Share Posted April 8, 2011 ko? nahuj? tad es neesmu Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodlord Posted April 8, 2011 Report Share Posted April 8, 2011 gandriz jau taisijos iet ara , bet she tev .... ps. chuwi tev taa pat ir jabuut ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
4uWiS^ Posted April 8, 2011 Report Share Posted April 8, 2011 gandriz jau taisijos iet ara , bet she tev .... ps. chuwi tev taa pat ir jabuut ! atsuuti pa skype savu numuru, ja tikshu liidz centram, sazinaasies.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted April 8, 2011 Report Share Posted April 8, 2011 Esmu runciii. Gaidu kadu. Savadak es te viens pielikshos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jem Posted April 8, 2011 Report Share Posted April 8, 2011 RUNCISSS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted April 8, 2011 Report Share Posted April 8, 2011 Chuwi, lords ir a mani. Atmet pm ar savu nr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
4uWiS^ Posted April 9, 2011 Report Share Posted April 9, 2011 Chuwi, lords ir a mani. Atmet pm ar savu nr. Esmu mājās un ļoti labi uztankojies ar aliem un zaļumiem prātā! p.s umats Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted April 9, 2011 Report Share Posted April 9, 2011 nja, mums gaja labi. cerams nooks paliks dzivs vins tagad k-kur v-riga gul.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted April 9, 2011 Report Share Posted April 9, 2011 tu tikai nerājies, nūke vienkārši bija aizmidzis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted April 9, 2011 Report Share Posted April 9, 2011 Es vairs nekad nedzeršu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted April 9, 2011 Report Share Posted April 9, 2011 jopcik ar arā.. kāmi, tu jau nūka jautrāko daļu nokavēji.. beigās mēs divi čaļi centāmies viņu nest.. nesanāca.. naudiņa, ejam iedzert? ta ar nakts laikā nepiezvanīji.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted April 9, 2011 Report Share Posted April 9, 2011 Aizpeldēju pie mazajām, pasēdēju 30min, izgāju ārā uzpīpēt. Nākamajā kadrā es jau biju Spīķeros Tikko uzpīpēju. Ilgi vajadzēja saņemties P.S. Es smirdu pēc sviedriem, siekalām, spermas, asinīm un piena Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted April 9, 2011 Report Share Posted April 9, 2011 nja.. ballīte turpinās, tikko ievilkās pie manis pāris biedri ar kasti alus. līdz rītam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted April 9, 2011 Author Report Share Posted April 9, 2011 Lielisks rīts, neko neatceros un neko nezinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted April 9, 2011 Report Share Posted April 9, 2011 Lielisks rīts, neko neatceros un neko nezinu. no kura brīža neatceries? varu Tev atmiņu atsvaidzināt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted April 9, 2011 Author Report Share Posted April 9, 2011 varu Tev atmiņu atsvaidzināt NĀ, nevajag Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hm. Murdock Posted April 9, 2011 Report Share Posted April 9, 2011 (edited) varu Tev atmiņu atsvaidzināt Tā Tu tikai macho ieintriģē Edited April 10, 2011 by Hm. Murdock Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ke Posted April 9, 2011 Report Share Posted April 9, 2011 Lai nu kā, es lieliski izgulējos Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted April 9, 2011 Report Share Posted April 9, 2011 Neaprakstāma sajūta ap pieciem vakarā pieceļoties un vēl sajūtot to smārdu sev uz rokas. Nē, ir viens vārds - sūdīga. Brīnos kā jūs neatlūzāt pie galda pēc tās šotu sērijas, skatoties vien man palika nelabi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted April 9, 2011 Author Report Share Posted April 9, 2011 Neaprakstāma sajūta ap pieciem vakarā pieceļoties un vēl sajūtot to smārdu sev uz rokas. Nē, ir viens vārds - sūdīga. Brīnos kā jūs neatlūzāt pie galda pēc tās šotu sērijas, skatoties vien man palika nelabi. Jā, man nedaudz somā tas sūds bija izlijis un es šorīt ar nenormāli sāpīgu galvu viņu ņēmu ārā un bija vienkārši Anyway - es pati esmu pārsteigta, ka spēju savām kājām atnākt mājās, bet nu Ā, macho šodien uz mani visu laiku skatās šitā: Un man tagad būs tikai divi varianti: 1) Iet ballēties ar macho 2) Ja es eju viena pati, man 02:00 ir jābūt pie dzīvokļa durvīm Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted April 9, 2011 Report Share Posted April 9, 2011 Noteikti tās smakas dēļ; es tā arī nesapratu, kas tevi iedrošināja tās "smaržas" paņemt.Tad jau nākamreiz apmeklēsim jaunas dzertuves? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted April 9, 2011 Author Report Share Posted April 9, 2011 Noteikti tās smakas dēļ; es tā arī nesapratu, kas tevi iedrošināja tās "smaržas" paņemt. Tad jau nākamreiz apmeklēsim jaunas dzertuves? Es nezinu, es gribēju dalīties priekā arī ar citiem Excuse me, man šodien ir gliemeža domāšana, kādā ziņā "apmeklēsim jaunas dzertuves"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted April 9, 2011 Report Share Posted April 9, 2011 (edited) es sapratu, ka nākamreiz tev macho līdzi jāņem? un viņš varbūt negribēs iet uz runci or something? Edited April 9, 2011 by kaamis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted April 9, 2011 Author Report Share Posted April 9, 2011 es sapratu, ka nākamreiz tev macho līdzi jāņem? un viņš varbūt negribēs iet uz runci or something? Nē, nākamreiz man ir jābūt mājās divos (un vēlams tikai viegli iereibušai) Šo man arī vajadzētu dabūt, šitam stafam gan vajadzētu smaržot labāk Link to comment Share on other sites More sharing options...
joJO^ Posted April 9, 2011 Report Share Posted April 9, 2011 2) Ja es eju viena pati, man 02:00 ir jābūt pie dzīvokļa durvīm Tādus noteikumus ( ) es pateicu savai pirmajai nopietnajai draudzenei!Ar ko tas beidzās? Pēc mēneša gājām katrs savu ceļu P.s Lasot šito vnk atcerējos savu story 4 gadus vecu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts