xyu Posted May 6, 2011 Report Share Posted May 6, 2011 Man nekad nav bijusi saskarsme ar hyip, bet godīgi sakot man ir interesanti palasīt par taviem sasniegumiem/kritumiem. Sekoju apdeitiem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted May 6, 2011 Author Report Share Posted May 6, 2011 (edited) Nu ja admins negules, un % sanemsu laika, tad iespejams pec 0:00 bus svaiga info. Sodien % kavejas lidz 13:00, laikak krakeris saka pulksteni chakareet ka parasti. + Bifij kas slikts ka tiek runats par 13.5$ diena neko nedarot Kaneka pie main algas tie ir aptuveni 7LS diena neko nedarot, skaiti simtlatnieki ir apsteigti. Nuko akcija nr3 sakusies Ja nu kads zvers izdoma 2500$ invested vins uzreiz sanems tadu summu atpakal. + vel katru dienu sanems pa 55$ ta 90 dienas. Soreiz es akciju nepiedalos pagajuso reiz gandriz zaudeju, labi ka LIB saka nikoties pedejas minutes un top investori nepaspeja investet Bifij tu esi programesanas guru, un tev ir talants Es diemzel tads programetajs neesu, to ko skolas pamatos liek izdarit, tikdaudz speju, i to netados tempos ka gribetos. Vienkarsi soft kodesana nav mans , varbut 4 kursa web programesana iepatiksies, ja neiepatiksies, vajdzes meklet ko citu ar ne kodesanu saistutu. Edited May 6, 2011 by SuperRembo Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted May 7, 2011 Author Report Share Posted May 7, 2011 Karteja izmaksa ir 13.5$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted May 7, 2011 Author Report Share Posted May 7, 2011 (edited) Viens Latvietis ar nick premjers, nezinu isti cik vins ir ielicis, bet vinam diena pa 70$ nak. proof sadalu papetot. Edit: Paskaitloju aptuveni 3000x0.022=66$. Sanak nedaudz virs 3k Mani proof pedejo dienu. http://www.bildites.lv/images/u2mn3ifsxqrd7o3c65ik.jpg Edited May 7, 2011 by SuperRembo Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted May 7, 2011 Author Report Share Posted May 7, 2011 (edited) Sodienas konkrusa vinetaji 1st - ivahoo (100%) 2000.00 $ 2nd - minka (70%) 915.15 $ 3rd - PeterH (50%) 364.00 $ 4rd - Kenedy (30%) 121.87 $ 5th - Andrej1980 (15%) 28.22 $ Edited May 7, 2011 by SuperRembo Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted May 8, 2011 Report Share Posted May 8, 2011 Kā tu zini, ka tie top spoti nav pašu organizatoru fake niki?! Izskatās, ka tas hyip tūlīt nogrims! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted May 8, 2011 Author Report Share Posted May 8, 2011 (edited) Nu zinat es to nevaru . Es tik palaujos uz to ka 2 konkursos biju vinejis, 3 nepiedalijos nemaz. Pec kadiem faktiem tu spried ka hyip tulit nogrims ??? Vienigais cernis kas notika, laikam kads krakeris ticis bija pie mana acc , gribeja 18$ uz PM kontu iznemt, admins atcela so darijumu. Jo man tik AP vislaik bijis. p.s No zatlera posta, bifij es beidzot uzzinaju full tava nika nozimi , biju domajis ka puse vai sakums tikai HEX, bet izradas tavs niks full hex Edited May 8, 2011 by SuperRembo Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted May 8, 2011 Report Share Posted May 8, 2011 Tu taču nedabūji pirmo vietu tajā konkursā. Tātad tu nedabūji atpakaļ piķi (iegāji -nusos attiecībā pret to sistēmu). Kādēļ es spriežu, ka cauri būs? Tādēļ ka viņi paliek aizvien agresīvāki. Visādi konkursi un tā - tas ir pēdējais naudas smēliens pirms vēršanās ciet! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted May 8, 2011 Author Report Share Posted May 8, 2011 Nu pirmajos konkursos es nedabuju 1 vietu, jo tie cilveki bija atravusies, man vienkrasi referalus paris pietruka . Otraja konkursa, ar 240$ tu doma nopietni iespejams 1 vietu ienemt , jebkurs LV, kuram ir lieka nauda parsplaut mani tur vareja. Admins pats rakstija vel, paveicas man ka 4 vieta, jo konkursa beigas Libert saka nikoties, un dazi investori vienkarsi naudu nepaspeja ielikt, parbaudiju, tiesam tas saits libery nestradaja, uz so cerni es ari 4 vietu dabuju Bifij es tur augstak posta info apkopojumu veicu, ja nemaldos man 1 izmaksas tik vajag lai pure profit ieiet, kad apkopojumu veicu vel rakstiju vajag 3 izmaksas lai profit atkal but. Nu hvz ka bus ar projekta dzivosanu dzivosim redzesim, bet konkursi ka notiek biezi pedeja laika, jo es adminam skype kaucu, lai ver sadu vai tadu konkursu, protams censos izdomat ko vieglu, kur butu iespeja pasam vinet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted May 8, 2011 Report Share Posted May 8, 2011 Klausies manu padomu - konkursos vairāk nepiedalies un mēģini pēc iespējas ātrāk iegūt 0 vai pozitīvu bilanci. Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted May 8, 2011 Author Report Share Posted May 8, 2011 (edited) Nu sobrid es to taisos ari darit, taka esmu + - gandriz no 0 izgajis, doma ir tagad tikai cashout taisit lidz 400-500$ robezai, pectam domat vai 300$ reinvest taisit vai netaisit. Vienigais, kas man taja projekta nepatik, ka programetajs ir kodejs, un nevar savest referalu sistemu lidz galam kartiba saprastu ka sataisitu un tad kostu. Edited May 8, 2011 by SuperRembo Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted May 8, 2011 Author Report Share Posted May 8, 2011 Sobrid tiek stradats pie web lapas Latviskosanas Lena gara sis darbs top mana gala heh Saitam bugs kaut kads notika, sodien izmaksa dabuju 18.5$ nevis 13.5$ Nu tagad esmu pure profit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now