Jump to content
GIGN Forum

Suspends Eziic Kontam


peredasts
 Share

Recommended Posts

Vai nu to ka tu turpini raxtiit parak garus postus un turpini buut taisniibas mekletaajs...Vai arii ka paradi ka 1ns otrs admins smagi kljudas un ka netiek nekadas sankcijas pienjemtas un tapec Teddys shaadi rikojaas..Jo sanak ka vinjam TU esi apnicis..Neko sliktu jau ar to negribu pateikt..

Link to comment
Share on other sites

ezīt, man kaut kā vēl gribējās tev iedirst dvēselē. Piedosi? Tā tad ~ gadu atpakaļ mūsu peredasts bija džeks. Iedomu istabas biedrs(vīriešu dzimtas), kurš cīnijās par kārtējām netaisnībām pret ezi un viņu. Tagad(gadu vēlāk) jau tā ir viņa draudzene. Kuras kontu šoreiz izmanto ezīc. Ezīt, tev kaut kā uz to glubinu pavelk? Nē, ok, es pieņemu.. visādi gadās un katrs izvēlas savu orentāciju, bet tomēr.. Man baigi gribas zināt atbildi.

LINKS uz bildi ar ezīti un viņa draugu(istabas biedru)

Man bija slinkums zīmēt bildi ar bēdīgu ezīti, bet turmāk.. Centies pasaku uzturēt pareizi :)

post-210-0-28599300-1302032142_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

mna protam ir vienalga, bet eziic varetu aizverties, tas vinja suuds un meli saak besiit, lai ari saprotu, ka sava dalja taisnibas vinjam ir, bet come on, aizveries, tu esi kaitinoshs, ir n projekti, seit tev izchiikstet kaut ko ir apmeram iespeejas ir 0 :]

Link to comment
Share on other sites

Un atkal provokācija uz postu. Meh. Kontu uztaisīja mana draudzene, atdeva manam istabas biedram un pēc tam viņš viņu atdeva atpakaļ, visam pa starpu es šad un tad mēdzu no viņa uzrakstīt arī pats. Kāda tev galu galā daļa kas un ko lieto, es taču pierādīju, ka kontiem ir divi dažādi īpašnieki - so shut it, nekas nav pārkāpts, lai kā arī tev gribētos. :( Labāk ej uzliec suspendu Dedlijam, skatos, ka esi jau aizmirsis par saviem jaunajiem noteikumiem, tāds sūdīgs foruma pavēlnieks sanāk, ka netur savu vārdu. Nacionālais varonis, bļac. :)

visādi gadās un katrs izvēlas savu orentāciju, bet tomēr.. Man baigi gribas zināt atbildi.

Man ar orientāciju [jā, ar i] viss kārtībā, man pirmā draudzene bija vēl tad, kad tev vienīgās intereses bija spēles un gign forums... oh, wait, tā ir joprojām. Tātad kuram te īsti ir problēmas? Neesmu manījis tevi ne reizi pieminot kādu daiļā dzimuma pārstāvi. :)

Ak jā, Epix posts arī mierīgi pretendē uz suspendu, jo atbilst visām jauno noteikumu prasībām:

Skaidri un gaiši tika pateikts - savas privātās nesaskaņas risināt privāti, nevis vienam otru provocēt forumā. Turmāk, ja kaut kas tāds te notiksies - suspends uz laiciņu.

Rīkojies, dēls! Es tev ticu!

Un ja jau ierakstīju, Samuraj, forši, ka tu nolocko topikus uzreiz pēc tam, kad tajos ieraksti. Gandrīz vai šķiet, ka tev bail, ka kāds izdomās atbildēt uz tavu domu un tev pēc tam vairs nebūs kur likties.

suspendu liek, lai tu nevarētu ielogoties un postot forumā, nevis, lai tu izmantotu citu profilu un rakstītu kaut kādu sviestu. tāpēc arī saņēmi banu par vairāku profilu turēšanu.

Un kāds tad, tavuprāt, ir mans variants kā es varētu uzrakstīt sūdzību, ja suspendu uzskatu par nepamatotu? Varbūt tev šķiet, ka man būtu jāgaida, kad iztek termiņš un tikai pēc tam jāieraksta par šo, manuprāt, ne visai taisnīgo lēmumu?

Edited by eziic
Link to comment
Share on other sites

Ai tak beidz cepties, neizskatās, ka kāda domas var mainīt dēļ kaut kādas mistiskas ietiepības, bet nu tā jau nav tava problēma vairs, labāk liecies mierā un gaidi jaunu vilni, esmu diezgan pārliecināts, ka tāds būs, te jau aiziet par garu :>

Link to comment
Share on other sites

Nē, tev tas nav jādara. Es ceru, ka šis beidzot varēs būt mans pēdējais posts šeit. Reāli viss, ko vakar gribēju teikt ar to garo dusmu penteri bija - nahuj tu tagad te uzcel jau izrunātu tēmu, kurā es pierādīju savu nevainību un tu pats man noņēmi suspendu, pie reizes vēl mani nepamatoti aizvainojot ar tekstiem par zilajiem + neliec uz taviem jaunajiem noteikumiem balstītus suspendus visiem, kuri vēl paspējuši šajos abos topikos man offtopikā uzdirst. Atbildi nevajag uz nevienu no šiem jautājumiem, ja tos tā var nosaukt. Pīs, close, uz skaistās nots par skaistām draudzenēm arī varētu beigt, slēgt un atslēgties.

Link to comment
Share on other sites

Un ja jau ierakstīju, Samuraj, forši, ka tu nolocko topikus uzreiz pēc tam, kad tajos ieraksti. Gandrīz vai šķiet, ka tev bail, ka kāds izdomās atbildēt uz tavu domu un tev pēc tam vairs nebūs kur likties.

Es tos aizlokoju, jo uz maniem postiem nav nepieciešams atbildēt, tāpēc, ka es tajos neuzdodu jautājums. Tajos es izsaku savu viedokli, kurš ir neapstrīdams, tā kā nav jēgas vēl kaut ko tur piebilst. Tā tas ir arī šeit!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...