Jump to content
GIGN Forum

Jaunie Moderatori!

Glud!naTajs
 Share

Recommended Posts

Izdomaaju uztaisiit topicu, kur forumieshi vareetu ierakstiit suudziibu par kaadu moderaatoru, kursh neprot pielietot savas tiesiibas! Viss aizsaakaas ar menika warn:

Glud!naTajs: Manupraat, sods ir jaamiikstina wacko.gif , bet es jau zinu ka mans viedoklis ir pieliidzinaams 0 sad.gif

Meniks man uzliek warn par:

meniks: Warned on Nov 14 2005, 17:43

Added to warn level spams sūdzību sadaļā

Es nesaprotu, kur es tur spamoju? Es tikai izteicu savu viedokli! blink.gif

Paldies par uzmaniibu!

Edited by Glud!naTajs

Pidinj, nejau par to tev uzlika warnu, bet tu vienaa suudziibaa biji ielicis shitik intelektuaalu postu - " new_silly.gif " , to postu kaads jau izdzeesa, bet meniks tev par vinju ielika vaarnu.

Un tu apskaties arii uz savu posta laiku, ko biji noraadiijis augstaakmineetajaa postaa - Nov 14 2005, 20:29, bet meniks tev vaarnu uzlika 17:43. Tad peec tavas logjikas sanaak, ka vinjsh veel pirms tava posta jau tevi novaarnoja 4.gif

ja jau reiz shaads topiks aizsaakts, tad es gribeeju ieteikt moderatoriem beztolkaa nevaarnot, jo, ja liidzi tam vaarnam netiek uzlikts suspends vai "aizliegshana posteet", tad tolks no taa vaarna ir 0, aiziet liidz 100% un tad uzliek tur kkaadu suspendu uz nedeelju. wow!

labaak dariit taa: likt tos vaarnus retaak, bet kad liek, tad bonusaa suspendu un/vai "aizliegshanu posteet", lai paarkaapeejam nav velme vel slikti uzvesties un kad ir savaakti 100%, tad bb - permanent suspend.

manupraat, tas buutu ok unsure.gif

new_silly.gif uzskatu, ka bez pamata vārnas nelieku. tev to vārnu iedevu, jo tu ja nemaldos šajā topikā ieliki pliku " new_silly.gif " un neko vairāk. uzliku vārnu un vēlāk cik skatījos tas posts bija izdzēstus un domāju, ka viņu izdzēsa macho, un viņš arī būtu uzlicis vārnu tev, bet es biju jau pasteidzies.

just mine opinion

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...