aivis99 Posted April 2, 2011 Report Share Posted April 2, 2011 Tātad, šodien klejoju pa internetu un meklēju sev mobilo un uzdūros www.bite.lv Viss tur izskatās jauki un brīnešķīgi, bet kāpēc ir tā, ka viņam cena ir tik un tik(piem. 99 ls), tad es sanāk, ka es samaksāju pirmo iemaksu kā telefona cenu un tad 2 gadus kaut ko tur pārmaksāju vai kā? Es nesaprotu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted April 2, 2011 Report Share Posted April 2, 2011 linku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aivis99 Posted April 2, 2011 Author Report Share Posted April 2, 2011 (edited) http://www.bite.lv/lv/mobile/communicators/htc/wildfire/ sanāk, ka es samaksāju tos 99 ls kā pirmo iemaksu un 2 gadus maksāju ls 6,02 mēnesī? Kur tur ir jēga ņemt? Edited April 2, 2011 by aivis99 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akka Posted April 2, 2011 Report Share Posted April 2, 2011 Iespējams, ka tas ir kā bonuss, tu samaksā to pirmo iemaksu tavā gadijumā 99 latus, un pēctam itkā maksā par telefonu tālāk, bet ja tev ir pāri 6 ls iespējams tev ir tāds tarifs, jo es samaksāju 40 kā pirmo un katru mēnesi maksāju 9 latus, bet man tajā mēnesī ir 200 bezmaksas minūtes uz jebkuru tīklu Latvijā., bet tas tik tā man pašam ir Tele2, nezinu kā tur bitei ir, zvani prasi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted April 2, 2011 Report Share Posted April 2, 2011 pirmkart letakais ir 151ls internetveikalaa, otrkart vini cenas rekina pec parasta veikala cenam, piemeram, elkor kaut vai. Tad nu rekini elkoraa kadi 170-180 vins gan jau maksaa. Protams vel neaizmirsti vini grib arii nopelniit, vienigais plus ur tas, ja tev nav naljikaa, tad tev dod iespeju visu vilkt garumaa, protams ieguvejs ir tikai operators. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aivis99 Posted April 2, 2011 Author Report Share Posted April 2, 2011 LMT laikam cik skatījos, viņam pirmā iemaksa bija 15(?) ls laikam. Nu tad esmu apbēdināts, jo jau biju gatavs iet un pirkt, bet 99 ls man nav Link to comment Share on other sites More sharing options...
aivis99 Posted April 2, 2011 Author Report Share Posted April 2, 2011 Bišk iedirsīšu, bet kā tur ar tiem BlackBerry ir, kāds nezin? It kā samaksā 1ls, ņem viņu, bet tur tajā mājaslapā es vispār neko nesaprotu, kas un kā jāmaksā. Kāds ir ņēmis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted April 2, 2011 Report Share Posted April 2, 2011 (edited) Ar Biti īstenībā ir interesantas lietas. Esmu Bitē ņēmis divas reizes un abas reizes man beidzās ļoti mistiski. Pirmā reizē, kad arī paņēmu, maksāju, maksāju un tad kaut kas uznāca, ka nemaksāju. Ok, atnāca tur no tā creditreform... nomaksāju tur to parādu par tiem mēnešiem un uzliktos % un viss. Gaidu jaunajā mēnesī jauno rēķinu - nav. Ok, gaidu nākošajā - atkal nav. Aizjeu uz Biti prasu, kas par lietu, ko tu man vairs ŗēķinus nesūti, šī man saka, ka man nekas vairs nemaz nav. Nu ok, ja nav, tad ir laiks jaunai trubai Paņemu atkal, un atkal kaut kas uznāk, ka sanāk iekavēt pāris mēnešus (atlicis maksāt bija vēl krietni, rupji rēķinot 1 gads un kādi 3-5mēneši, pirmajā gadījumā bija atlikuši vel apmēram kādi 8 -12mēneši), tad nu atkal atnāk no creditreform, ka jāmaksā 30ls (pirmajā gadījumā man bija daudz vairāk, cik sarķēināju, tad sanāca par nākošajiem mēnešiem līdz līguma beigam, itkā viss ok, bet šeit.. 30 nu nekādi nav līd zlīguma termiņa beigām..), ok samaksāju un domāju, ka tagad gan nākošajā mēnesī būs rēķins, bet nav.. mja dīvaini. Nezinu kas tur viņiem par fišku, bet otrajā gadījumā man būtu vēl jāmaksā daudz un dikti, bet nekā.. Nezinu kas par lietu. Edited April 2, 2011 by kept Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted April 3, 2011 Report Share Posted April 3, 2011 Vairs nav 2008. gads, kad trubas svieda pakaļ bezjēgā. Tagad LMT un Bitei telefoni ir uz nomaksu, par Tele 2 nezinu un man ir vienalga. HTC Wildfire 99Ls (pirmā iemaksa) + 24 x 3,02 (dārgākajā variantā) = 171,48Ls. Normāla cena priekš ne-kreisā telefona. Pie LMT dārgākajā variantā (19 + 24 x 6,5) sanāk 175Ls. Un kas nav skaidrs par BlackBerry? Tarifu plāns „Bite Varianti” Link to comment Share on other sites More sharing options...
aivis99 Posted April 3, 2011 Author Report Share Posted April 3, 2011 (edited) gratz, nauda^ laikam vienkārši paņemšu LMT atkal kādu, bet par 1 ls šoreiz xD Edited April 3, 2011 by aivis99 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted April 3, 2011 Report Share Posted April 3, 2011 btw inside info. Bite pirmā Latvijā pašlaik neoficiāli ir palaidusi BlackBerry App World. Drīzumā jābūt arī pieejams pārējiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now