Noyd Posted March 28, 2011 Report Share Posted March 28, 2011 Tātad problēma tāda, šodien parādijās. Spēlēju spēlīti, un pēkšņi viss apstājas, un līdz tikai restarts. Nesaprotu kas pa vainu. Esmu nomainijis visu - mātesplati, proci, hdd, videokarti un ramu. Jo vecajam datoram tieši tāpat bija,tapēc arī liku pc citu kopā. No sākuma iedomājos ka hdd,bet viņš ir mēnesi vecs tikai - pirku galīgi jaunu. Rams? Kas pa vainu Link to comment Share on other sites More sharing options...
CreativeNemesis Posted March 28, 2011 Report Share Posted March 28, 2011 Nekas nepārkarst ? Man bija diezgan līdzīgi kad Heatsink ( stilīgs verķītis, kas noņem siltumu ) bija noplīsis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted March 29, 2011 Author Report Share Posted March 29, 2011 Nu man ir w7, un rams vnm ir kādi 80% usage,kaut arī neko nedaru. Nevajadzētu pārkarsts,resetoju biosu,tagad itkā nav bijis nekas tāds. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted March 29, 2011 Report Share Posted March 29, 2011 windowsu instelēji ar to pašu instelāciju vai novilki citu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted March 29, 2011 Author Report Share Posted March 29, 2011 Nu kā, w7 lejuplādēju fanā, un ieinstelēju caur flashu. Neizpratu tavu jautājumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted March 29, 2011 Report Share Posted March 29, 2011 Esmu nomainijis visu - mātesplati, proci, hdd, videokarti un ramu. Jo vecajam datoram tieši tāpat bija,tapēc arī liku pc citu kopā. vecajam datoram arī stāvēja windows 7 kačāts no fano ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted March 30, 2011 Author Report Share Posted March 30, 2011 Vecajam stāvēja xp sp3 lejuplādēts hz no kurienes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 iesit guglē mātes plates modeli +" freezes" skaties kuri procesi grauž tos 80% tas nav normali neko nedarot tādi %i.. vel vari novilkt everestu un citu lidzigu stafu un apskatities temperatūras, ja ir aizdomīgi augstas iespējams gļukains bios, pārsit to no jauna (ja nav flopis nesatraucies, musdienas uz flasha var uzlikt dosu..) reiz bija šāds kompis ienācies, apdeitoju biosu uz svaigako un vis aizgaja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now