eclipse jr Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 Sveiki visiem Gigna foruma! Es nesen nopirku jaunu xbox 360 slim un velos vinu atkodet, del tam lielajam disku cenam, bet ja suta no arzemem, tad iznak baiga keza. Te palasiju dazus postus un dzirdeju par kaut kadu veikalu speis, be kad mekleju google man izmeta kaut kadu tur apgerbu veikalu . Vel skatijos biolata.lv bet tur tas cenas padargas, protams, varu atlauties, bet varbut ir kads cits veikals Riga vai vienalga kur? Paldies jau ieprieks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 bernu pasaule ejot iekshaa pa labi no rimi ir maza lete ar spelem, tie it ka atkodejot, bet cena ir 30-50ls, vismaz ps3 bija 50ls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 Biolats ir droshs un ne reizi vien parbaudits Link to comment Share on other sites More sharing options...
eclipse jr Posted March 15, 2011 Author Report Share Posted March 15, 2011 bernu pasaule ejot iekshaa pa labi no rimi ir maza lete ar spelem, tie it ka atkodejot, bet cena ir 30-50ls, vismaz ps3 bija 50ls. Un ka ar servisu? Darbs atrs? Un , vai nebija pec tam problemu ar konsoli? Liels paldies tik un ta, Obligati parbaudisu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heinz Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 [...] bet ja suta no arzemem, tad iznak baiga keza. [...] Kur tur kāda ķeza? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 (edited) http://biolats.lv/lat-remont.html tā skaitās modernizācija. Manējo atkodēja stundas laikā. Dod arī garantiju, ka nekas ar firmware nenotiks. 25-30ls par atkodēšanu nav dārgi, ja rēķina kādu summu tu ietaupīsi nepērkot orģinālās spēles. Protams, vari mēģināt atkodēt pašrocīgi, bet tur pamatīgs pisiens. Edited March 15, 2011 by ekopuika Link to comment Share on other sites More sharing options...
eclipse jr Posted March 15, 2011 Author Report Share Posted March 15, 2011 http://biolats.lv/lat-remont.html tā skaitās modernizācija. Manējo atkodēja stundas laikā. Dod arī garantiju, ka nekas ar firmware nenotiks. 25-30ls par atkodēšanu nav dārgi, ja rēķina kādu summu tu ietaupīsi nepērkot orģinālās spēles. Protams, vari mēģināt atkodēt pašrocīgi, bet tur pamatīgs pisiens. Es kad viniem e-mailu rakstiju vini man saka, ka itka atkodet nevar , bet maina dvd-rom xboxam uz citu, kur iet piratiskie diski. Un par to vini teica , ka jamaksa 60ls stabili Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 Katrs disks tev vēlāk izmaksās 1 latu, ja ņemt vairākus Verbatim diskus uzreiz - tad pat lētāk.. Biolatam ir tāda priekŗocība ka ja kut kas sapišās - viņi var salabot savus feilus tieši savus, ne jau tavus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eclipse jr Posted March 15, 2011 Author Report Share Posted March 15, 2011 Katrs disks tev vēlāk izmaksās 1 latu, ja ņemt vairākus Verbatim diskus uzreiz - tad pat lētāk.. Biolatam ir tāda priekŗocība ka ja kut kas sapišās - viņi var salabot savus feilus tieši savus, ne jau tavus. Nu ja, bet kaut ka viekarsi gribas tikt skaidriba par tam cenam biolata, jo liidz rigai man ir tals cels un ne katru dienu bus pacietiba kratities 3h autobusa kur ir vainu pa karstu vai pa aukstu . P.S dzivoju Ventspili Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 Un ka ar servisu? Darbs atrs? Un , vai nebija pec tam problemu ar konsoli? Liels paldies tik un ta, Obligati parbaudisu! nemaceshu teikt, jo es savu konsoli neatkodeju. Bet nu teica, ka dod garantiju, servisu utt, kaa jau visur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eclipse jr Posted March 16, 2011 Author Report Share Posted March 16, 2011 nemaceshu teikt, jo es savu konsoli neatkodeju. Bet nu teica, ka dod garantiju, servisu utt, kaa jau visur. Nezini webadresi tame veikalam? Vai ari ir nummurs, arkuru viniem pazvanit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted March 18, 2011 Report Share Posted March 18, 2011 nav ne jausmas, bet numuru es varetu meginqt izrakt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eclipse jr Posted March 18, 2011 Author Report Share Posted March 18, 2011 nav ne jausmas, bet numuru es varetu meginqt izrakt. Paldies, bet vairak nevajag atradu vienu citu vietu, ceresu ka vini atkodes bez problemam Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted March 19, 2011 Report Share Posted March 19, 2011 Pie mums so lietu pa 10-15LS veic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 Pie mums so lietu pa 10-15LS veic aizmirsi, ka tu dzivo dirsaa ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now