naavi_urlaam Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 PLZ palīdzat!!! Es nez.... Es esmu izmisumā... host_error:couldn't get DLL API from.\cstrike\addons\metamod\dlls\metamod.dll! Kā lai to izlabo??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wollis Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 Paarinstalee visu metamod!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
naavi_urlaam Posted November 12, 2005 Author Report Share Posted November 12, 2005 Tas tika darīts ļoti daudz reizes... tāpēc man arī izmisums... Varbūt gvelžu galīgas muļķības, bet tas metamod.dll fails pirms ielieku viņu tajā dll mapē izskatās savādāk, kad ielieku tad ķipa mainās visi tie hlami viņā... cerams, ka sapratāt ko domāju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
courage666 Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 panem ieleic sho cstriek mape liblist.gamFetching info... Link to comment Share on other sites More sharing options...
naavi_urlaam Posted November 12, 2005 Author Report Share Posted November 12, 2005 Ieliku, bet tā pat izmet kļūdu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
courage666 Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 vai addons/metamod/dlls/ ir fails metadmod.dll? Link to comment Share on other sites More sharing options...
naavi_urlaam Posted November 12, 2005 Author Report Share Posted November 12, 2005 Protams, ka ir... Neesmu jau idiots! ............ Āāā, strapcitu pie vainas bija tas, ka man tā mape bija nevis "dlls" bet "dll" tas bija pie vainas! Tagad ir cita problēma... amxx negrib palaisties... PSC... Man nervi beikti... es 2as nedēļas cs vispār neesmu spēlējis, tikai taisu serveri... Naktīs rādās murgi ar metamod un amxx nosaukumiem... PSC... Kāds moška var pa 100% strādājošu serveri diskā iecept, kurā visi amxx strādā un metamod... Būtu pat gatavs samaksāt... es vienkārši jūdzos nost... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hops Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 1. jautaajums vai tev ir metamod mapee plugins.ini fails 2. vai shai failaa ir rindinja kura noraada celju uz amxmodx_mm.dll 3. ja abi ieprieksheejie ir tad pameegjini nomainiit sleshus celjaa nu tas taa atceros vienreiz kad es kopeeju no amx helpa celju kas jaaliek plugins.ini failaa tur sleshi bija uz otru pusi man tagad ir shitaa win32 addons\amxmodx\dlls\amxmodx_mm.dll Link to comment Share on other sites More sharing options...
naavi_urlaam Posted November 12, 2005 Author Report Share Posted November 12, 2005 Hops tu esi dievs, paldies, paldies, paldies... es tevi reāli respect! Viss bija pareizi, es tajā plugins.ini ieraxtīju takā tu teici un aizgāja!!! Lai dievs tevi svētī! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hops Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 hehe viemeer laipni atceros kad pac pirmo reizi liku amx virsuu.... ehh labaak neatcereeties Link to comment Share on other sites More sharing options...
courage666 Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 man gan prima amxx(amx neliku visi ieteica man litk amxx) bija veiksmiga man bija viens errors: nebija adminu Link to comment Share on other sites More sharing options...
micro Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 visiem gadaas... man ar 1. reizee bija error Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now