Jump to content
GIGN Forum

Negrib Strādāt Portatīvā Datora Lādētājs


eziic
 Share

Recommended Posts

Pēc neliela pārbrauciena atteicās darboties lādētājs portatīvajam. Pirms pāris stundām vēl gāja. Pieliku pie auss, kad pieslēgts pie elektrības - iekšā tāda 'tik tik tik' skaņa, neko vairāk arī pateikt nevaru, vizuāli viss ok. :) Jautājums - vai viņš varēja tā vienkārši atļurbāties, vai ir jēga mēģināt viņu lauzt vaļā un kaut ko darīt lietas labā vai tomēr vienīgais risinājums ir jauns?

EDIT* Un varbūt vaina nemaz nav lādētājā? Ar bateriju kompis iet. Neesmu spečuks šajos jautājumos, joprojām nesaprotu ko darīt, zinu tikai to, ka 7dienas dienā manā mežā dabūt citu lādētāju ir tikpat cerīgi kā fakts, ka kāds tūlīt piezvanīs pie manām durvīm ar kasti alus, kuru man uzdāvināt. :)

EDIT2* Teddij, man īsti nav kur atrast citu lādētāju. :) Pamēģināt gan pamēģināšu kādam uzzvanīt.

Edited by eziic
Link to comment
Share on other sites

Sazvanīju vienu gudru seju, pastāstīju par to 'tik tik tik', kad liek pie auss, šis teica, ka tur esot beigts strāvas pārveidotājs. Es gan to sūdu pat attaisīt nejēdzu, kur nu vēl izdomāt kā šo situāciju apiet, bet varbūt tomēr...? :D

Link to comment
Share on other sites

Beigts stravas parveidotajs.. ko tu neteiksi! Nestradajosa sprieguma parveidotaja ir beigts stravas parveidotajs.. :D

Parasti barosanas bloki ta vienkarsi nemirst. Parliecinies, ka vads kaut kur visu nav parluzis un sagajis un iso. Ja kas - pargriez vadu, parliecinies ka neiet uz iso un paskaties, vai klikski turpinas.

Beefs

Link to comment
Share on other sites

Nu es tev saku - pargriez vadu uz pusem. Velams, pec iespejas tuvak barosanas blokam, bet ta, lai pec tam vel var salodet (lai nav jalauz valja barosanas bloks). Tad penem un sameri pretestibas + paklausies, vai pazud klikski.

Vai labak tomer nedari to, bet vienkarsi noperc jaunu barosanas bloku... :)

Beefs

Link to comment
Share on other sites

Tika iepirkts vietā, pirms tam iedodot džekam, kas montē tādas lietas attiecīgajā uzņēmumā, uz pārbaudi. Atdeva atpakaļ un teica, ka iekšā esot kaut kas sadedzis, tā arī līdz galam nepaskaidroja kas, jo laikam saprata, ka man tāpat nebūs ne jausmas par ko viņš runā. Mājās papētīju, konstatēju, ka viens no 3 vadiem, kas no elektrības vada pienāk shēmai, atvienojies, domāju, ka tikko tiku piečakarēts pa pilno, bet pieslēdzu pie elektrības - vairs netikšķ, tātad vadu džeks tīšām/netīšām norāvis pats un pat, ja izdotos viņu pielodēt atpakaļ, tas neko nemainītu. Nu enīvei, notērēti 25Ls un kabatā tāds pats orģināls aparāts, kādu brīdi jāpadzīvo bez alus un būs ok. :)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...