Glud!naTajs Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 Es arī uz nākamo. Šajā reizē gludeklis, ar savām pārgudrībām, atbaidīs visas cērtamās meitenes. Īstenībā padomāšu Varbūt arī piekāpšu. Tevi interesē tikai spalvainas rokas pieskāriens. Deadalive un bencik būs rīt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 benars noteikti nebūs es varbūt būšu, rīt manīs Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 oo, nooke. macho tiek atstumts? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 benars noteikti nebūs es varbūt būšu, rīt manīs Uz GIGN pasākumiem nepastāv tāds vārds nebūs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted March 3, 2011 Author Report Share Posted March 3, 2011 macho tiek atstumts? Vinjsh pats negrib, es pilniigi noteikti vinjam neko neaizliedzu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 neko nezinu par offtopiku! es lasu un rēcu, žēl ka dzīvoju purvā ps kurš nebija redzējis alisi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 atceros, kāds nebija redzējis šo BOOOOBIES Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted March 3, 2011 Author Report Share Posted March 3, 2011 neko nezinu par offtopiku! es lasu un rēcu, žēl ka dzīvoju purvā ps kurš nebija redzējis alisi ? Nu, bet, iekaap autobusaa un atbrauc, gan jau guljvieta atradiisies Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 ps kurš nebija redzējis alisi ? Visi šeit nav no 2004. gada :/ Jāsak, biju gaidījis kaut ko vairāk, vismaz pēc kāmja jūsmīgajiem stāstiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted March 3, 2011 Author Report Share Posted March 3, 2011 Visi šeit nav no 2004. gada :/ Jāsak, biju gaidījis kaut ko vairāk, vismaz pēc kāmja jūsmīgajiem stāstiem Vinjsh jau nebija sajuusmaa, teica, ka nesmukas kruutis UPD: Man gan shkjiet ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 (edited) Nu, bet, iekaap autobusaa un atbrauc, gan jau guljvieta atradiisies nu diezvai ta vienkārši sanāks, ganjau uz ikgadējo balliiti ieradšos aplūkot visus velreiz, kā jau katru gadu Edited March 3, 2011 by ANALGINS Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 Ieteikums- pārcelieties uz Ezīti vai Brāli- alus lētāks un labāks abās vietās, kā arī vietas vairāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted March 3, 2011 Author Report Share Posted March 3, 2011 Ieteikums- pārcelieties uz Ezīti vai Brāli- alus lētāks un labāks abās vietās, kā arī vietas vairāk. Tu jau taapat nenaaksi Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 Tu jau taapat nenaaksi Beidz bērt sāli brūcēs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted March 3, 2011 Author Report Share Posted March 3, 2011 Beidz bērt sāli brūcēs. Tu jau saapini mani, ka nenaac nu diezvai ta vienkārši sanāks, ganjau uz ikgadējo balliiti ieradšos aplūkot visus velreiz, kā jau katru gadu Tas neskaitaas, analgiin, jaanaak uz piektdienas baljuku, tas ir forshaaks Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 Tu jau saapini mani, ka nenaac I need my privātā dzīve. + man nepatīk, ka mani dauza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted March 3, 2011 Author Report Share Posted March 3, 2011 I need my privātā dzīve. + man nepatīk, ka mani dauza. Tevi kaads dauza? Nav reaali! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted March 4, 2011 Report Share Posted March 4, 2011 Ehz, nav vaļīgās, nav party nez, moš aiziešu šovakar ciemos drusku. līdz vakaram izdomāšu. aa un jā, aizvakar ar benčiku mēs 3 stundas nodziedājām runcī. tb visi dziedāja latviešu dziesmas tas bija laabi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted March 4, 2011 Report Share Posted March 4, 2011 Tas neskaitaas, analgiin, jaanaak uz piektdienas baljuku, tas ir forshaaks i belieave, bet sports prasa lielus ieguldījumus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted March 4, 2011 Author Report Share Posted March 4, 2011 Ehz, nav vaļīgās, nav party nez, moš aiziešu šovakar ciemos drusku. līdz vakaram izdomāšu. aa un jā, aizvakar ar benčiku mēs 3 stundas nodziedājām runcī. tb visi dziedāja latviešu dziesmas tas bija laabi. Es shodien arii juutos nedaudz kaa miikstaa, bet gan jau Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted March 4, 2011 Report Share Posted March 4, 2011 Tāks, takā man šodien līdzi ir nauda aptuveni priekš 3 aliņiem, es uz stundu varu piekāpt runcī.. diezvai kāds vēlēsies man izmaksāt pēctam a ja uz parādu ar kādu sarunā? tb es nebraukšu mājās pakaļ naudai šodien, jo tad atpakaļ uz centru toč nebraukšu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted March 4, 2011 Author Report Share Posted March 4, 2011 Nu tad, 20:00 Runcii? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted March 4, 2011 Report Share Posted March 4, 2011 es vispar tur domaju jau but 18:30 jo man nav citu ko darit tik ilgi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted March 4, 2011 Report Share Posted March 4, 2011 Ev nu davaiķe. uz 20:00 runcī. Kas tur vēl būs gājēji? Nooke kaut ko ieminējās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ke Posted March 4, 2011 Report Share Posted March 4, 2011 Ev nu davaiķe. uz 20:00 runcī. Kas tur vēl būs gājēji? Nooke kaut ko ieminējās. Jea. Ienāc draugos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts