anti jesuz Posted February 27, 2011 Report Share Posted February 27, 2011 Eju iekšā un uzmet- STEAM ACCOUNT HAS BEEN DISABLED. rakstu tipa suportam, tačau tur vajag tos cd-kejus. Man viņi uzleca katru reizi virsū kad gāju spēlē. Nekad necentos viņus pierakstīt, jo viņi paši rādījās uzspiežot steam optionus.. Rakstu suportam, bet tur logs kas jaaizpilda(cdkejs)varbūt varu kkā vel dabūt tos cdkejus, vai vairs neko nevaru iesākt un jasadzīvo, kad steam konts ar 30spelēm ir padirsts? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted February 27, 2011 Report Share Posted February 27, 2011 iedod kredītkartes datus ar kuru ir pirktas spēles.. cdkeyus būtu tizli prasīt Link to comment Share on other sites More sharing options...
blindmind Posted February 27, 2011 Report Share Posted February 27, 2011 Der ari PayPal transaction ciparinji, ja nu esi pircis ar PayPal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti jesuz Posted February 27, 2011 Author Report Share Posted February 27, 2011 Man diezgan daudz speles ir pirktas tipa pret tf2 itemiem. taka man nav 18, man speles ir pirkuši dažādi cilvēki, piemēram tas pats AmE Link to comment Share on other sites More sharing options...
blindmind Posted February 27, 2011 Report Share Posted February 27, 2011 Dabu roka AmE un saruna ar vinju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti jesuz Posted February 27, 2011 Author Report Share Posted February 27, 2011 (edited) Bet nejau viņš man visu pirka, 2 speles varbūt, cash man pirka pokeru utt. Edited February 27, 2011 by anti jesuz Link to comment Share on other sites More sharing options...
blindmind Posted February 27, 2011 Report Share Posted February 27, 2011 (edited) Tik un ta tas skaitas kaa pieradijums. Edited February 27, 2011 by blindmind Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted February 27, 2011 Report Share Posted February 27, 2011 ja esi devis pareizu epastu, (un cerams neesi dzēsis ārā vēstules no steam ) Tev tur vajadzētu būt kkādām vēstulēm ar apstiprinājumu, ka esi šīs spēles pircis - Confirmation Number - (18 ciparu kombinācija). Varbūt prasa to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti jesuz Posted February 27, 2011 Author Report Share Posted February 27, 2011 man ir ķipa ēpastā vēstules; You've received a gift copy of the game Just Cause 2 on Steam. tā gandrīz visām spēlēm, tipa un iekšā ir YOU’VE RECEIVED A GIFT utt, viss tas infs, bet nekādi keji nav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted February 27, 2011 Report Share Posted February 27, 2011 man ir ķipa ēpastā vēstules; You've received a gift copy of the game Just Cause 2 on Steam. tā gandrīz visām spēlēm, tipa un iekšā ir YOU’VE RECEIVED A GIFT utt, viss tas infs, bet nekādi keji nav. a supports nepaskaidro, kāpēc Tu esi ticis disable`ots? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blindmind Posted February 27, 2011 Report Share Posted February 27, 2011 (edited) a supports nepaskaidro, kāpēc Tu esi ticis disable`ots? tas noteikti delj ta ka akaunts ticis lietots no citas ip adreses = steamam aizdomigi, jo varbut akaunts ticis pardots. steamam nevajag tavus tizlos "Received gift" pieradijumus, vinjiem vajag pieradijumu, ka tu esi pircis. https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=5406-WFZC-5519 rekur paris iemesli kapec disablots varetu but. https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=2347-QDFN-4366 der kredit kartes pedejie chetri cipari, paypal infa un cdkey kaa pieradijums. Edited February 27, 2011 by blindmind Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti jesuz Posted March 9, 2011 Author Report Share Posted March 9, 2011 suports saka, lai uzrakstu cdkeju uz lapas un aizsūti bildi, bet es neatceros taču no galvas nevienu cdkeju. visi man uzmetās virsū tieši kad gāju spelē un steam opšanos viņi bija.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted March 9, 2011 Report Share Posted March 9, 2011 JA nav CDkey vai rēķini ar ko esi veicis pirkumu neko atpakaļ nedabūsi. Tu esi kaut vienu spēli pircis pats cau VISA vai paypal? Ja esi, tad atrodi vēsturi šiem darijumiem - uztaisi skrīnu un nosūti viņiem. Gifti ir gifti, nevis pirkums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti jesuz Posted March 11, 2011 Author Report Share Posted March 11, 2011 (edited) a viņi man piepisās tikai par hl, pateicu, ka nav cdkejs tie pateica ok un vnk no spelēm izdzēsa csu un atdeva steamu atpakaļ, vismaz labi, ka tā noteikti tapēc, ka csu dabūju no ta hujova, kas zaga neizlaistus kejus vai ko tur.. Edited March 11, 2011 by anti jesuz Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 (edited) Es tev esmu tikai l4d2 sūtījis, ja vajag aizrakstīt supportam, tad varēju uzreiz rakstīt pm. Reāli nesaprotu, kāpēc šo topiku ieraugu tikai šodien. lol edit: ai neko, paskatījos pats, redzu, ka esi dabūjis atpakaļ. btw man ar atņēma mw2, kad to pirku no nišā pārdevēja. So, es vairs NEKAD nepirkšu no svešiem. Edited March 11, 2011 by AmE Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti jesuz Posted March 11, 2011 Author Report Share Posted March 11, 2011 tieši tā, tc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts