Jump to content
GIGN Forum

Sms Pakalpojumi


Recommended Posts

veeljoprojaam gaidu savu izmaksu pa 2viem meeneshiem (visu laiku gan probleemas nebija). esmu nosuutiijis vinjam oficiaalas veestules par savstarpeejiem apreekjiniem kurus vinjsh njem un ignoree un tas attieciigi ir starta posms uz maksaatnespeejas pieteikshanu kaut arii paraada kopeeja summa debitoriem nav sasniegusi minimaalo (jaa es esmu SIA nevis fiziska persona) :)

pirmais "sia netpoint technologies" uznjeemums aizveeraas un vinjsh kopaa ar savu "tuvu radinieku" atveera jaunu "SIA NETPOINT", kas jau ir raadiitaajs cik firma ir maksaatspeejiga.

Link to comment
Share on other sites

Nevēlos bojāt nekādus iespaidus vai kaut ko , bet gan tikai vēlējos cilvēkiem paziņot kad Artūrs Tehatrovič arī mūs SIA "LHC" apčakarēja kad mums bija ar viņu starpnieciskas norunas , bet mīnus bija tāds kad nebīja līgums , lai viņu tiesas priekšā izčakarēt. Nu ko gan var gribēt vaidzeja sākotnēji domāt , kad ja jau Artūŗs ir solarf.lv 2 īpasnieks.

Solarf ir paziņojis maksāt nespēju. Artūrs apgalvoja kad esot aizgājis no turienes , bet tāpat kad pačeko uzņēmuma reģistra datus izpeld Artūra vārds kā līdz īpasnieks , valdes loceklis.

Lūk visa taisnība atspoguļota kā notikās ar LHC. Beigās viņš vel stāsta kad es viņu apčakarēju un viņš no labas sirds maniem klientiem 2 reizi izmaksā Meli.

Man patiešām ir kauns par Artūru kā par cilvēku, bet es netaisos te strīdēties kasīties un tt. Es godīgā ceļā ar konkurenci paskatīsos cik viņa klienti pārnāks uz LHC Jauno SMS Sistēmu kurai patiešām 28 datumā katru mēnesi būs izmaksas stabili , ja tiks kavēta 1-2 dienas tad klientam vel papildus %. Viss būs ar līgumu officiāli. Un arī skriptu klāsts liels kas biezi tiks papildināts un labāki tarifi.

LHC Virzas uz augšu un neapstāsies !

Varat mani aprunāt te , bet tapat redzēsiet rezultātus un garantījas.

Jo es pats zinu kad izdarīju kļūdu kad visu pametu un atbraucu uz Londonu , bet tulīt esmu atpakaļ un neesmu viens esmu ar savu pārinieku un mēs visu atīstīsim līdz maksīmālajam līmenim !

Edited by php><php
Link to comment
Share on other sites

Nu te nav jēgas turpināt diskutēt, jo nav mūsu spēkos ietekmēt viņa rīcības. Nesaprotu, kādēļ vel lietoju techpoint.lv pakalpojumus, laikam tieksme pēc ienākumiem. ENīvēj, autoram iesaku pagaidīt nedaudz, jo drīzumā lhc.lv piedāvās sms pakalpojumus, kā arī solās būt daudz lielāka un modernāka skriptu izvēle! :)

Link to comment
Share on other sites

Piekrītu techpoint centās apist mani tā, ka izdzēsa besakarīgi naudu no techpoint konta. Es viņiem sāku riktīg dirst un draudēt tie pediņi samaksāju 50% no izdzēstā, bet tā pat nez kpc es izmantoju viņu pakalpojumus :D Vienvārd sakot nav normāla SMS devēja Latvijā :( LHC es jums ticu un davaj ātrāk meistrojat tur visu :D

Link to comment
Share on other sites

fortumo.lv ir samērā normāls, izmaksā naudas un viss ir čikiniekā, tiesa mīnusiņš tāds, ka iekš fortumo.lv ir jāsakrāj 50eur lai izvilktu ārā! bet normālam, augošam projektam domāju ka ar to problēmu nevajadzētu būt! Tiesa gatavo skriptu klāsts nav pietiekami liels...

Enīvej, LHC BEST :sparta:

Link to comment
Share on other sites

Interesanti pie kada GIGN ir pakalpojumu sneidzeja ^^

worm`s GIGN`am izmanto fortumo sms pakalpojumus!

EDIT: Es patiešām ar lielu intresi pavērošu, kā LHC piedāvās visu savu solīto! Viņi savu laiku jau paspēja nolohoties, man ticība uz šo SIA ir zudusi!

Edited by Hm. Murdock
Link to comment
Share on other sites

Itkā jau ,kad bija šāds jaunums :whistling:

"...Ir izmaiņas arī SMS maksājumos. Turpmāk SMS maksājumus vairs neapkalpos Fortumo, bet gan arī Netpoint. Attiecīgi iesaku pievērst uzmanību uz sastādāmās īsziņas tekstu un jauno SMS telefona numuru. Cenas paliek nemainīgas. "

Link to comment
Share on other sites

Techpoint mājaslapā ir šāds jaunums

Aicinam mūsu klientus sazināties ar mums un noslēgt rakstiskus līgumus par SMS risinājumu pakalpojumiem. Ir iespēja izsūtīt līgumu izmantojot Latvijas Pastu uz citām Latvijas pilsētām.

Slēdziet līgumus un dzīvojiet laimīgi.

Link to comment
Share on other sites

mani ar visiem liigumiem appisa :D

vienigi standarta proceduura pieljauj iesak meerus ja uznjemeusm kopeeji paraada sakaot ar 10k Ls, bet taaka aman shaadu summu vinjsh bnav paraadaa maksaatnespeeju pieteitk nevaru. Bet taakaa ir alternatiivi veidi ka ato izdariit(uz ko es arii shobriid eju) tad vainu es savu naudu dabuushu atpakalj, vai arii netpoint noies pa burbuli ;)

Edited by BOT^a
Link to comment
Share on other sites

Īstenībā pēdējā laikā ir samērā interesanti bagi, cilvēks pasūta kodu, pēc pirmās ievades meiģinājuma, nekas nenotiek, meiģinot otro reizi ievadīt kodu, rāda, ka jau lietots! :)

Ok, tas vel tā... Jau pāris sms man gājušas gar degunu... Īsāk sakot cilvēks pasūta to sms, (izlasam augstāk minēto) un attādina naudu techpoitn.lv Domāju, varbūt problēma ir skriptos, vai esmu kko netā saeditējis dzērumā, bet viss ok, viss norādīts, kā vajag...

Varbūt kādam, kas līdzīgs ir bijis? :P

Link to comment
Share on other sites

Jap man bija tieši tāda paša problēma.No sākuma tieši tāpat kā tu domāju,ka vaina scriptā izrādās,ka nav vainas scriptā.Džeki vienkārši sev vāc naudu ar maisiem.Vairāk šo techpoint neizmantoju kopš tā brīža.Pagaidām man nav ne jausmas kādu sms sniedzēju lai izvēlos.LHC,techpoint,fortumo un kas tur vēl bija ir galīgi garām.Par fortumo vēl īsti nezinu,bet baumas jav nonākušas,ka pats techpoint tur ko arī dara.Tākā nav ideju kur dabūt godīgu firmu kas ar tādām lietām nodarbojas un apkalpo privātpersonas.

Link to comment
Share on other sites

Pašam arī ir bijusi problēmas ar tcp izmaksām, tad pārgāju uz solarf, un brīnumainā kārtā ar to vel nav bijušas problēmas..

Amm un Znot, fortumo nav pilnīgi nekāda sakara ar tcp, bet fortumō arī ir daudz mīnusu..

Neliels ieskats F.A.Q

Šķiet, ka es saņemu mazāk naudu nekā vajadzētu. Kāpēc?

Visas galalietotāja cenas iekļauj attiecīgās valsts PVN (pievienotās vērtības nodokli), parasti no 17..25 procentiem. To iekasē vietējās nodokļu institūcijas un tev izmaksāts netiek. Tādā veidā patiesais izmaksas lielums ir galalietotāja maksa mīnus tava lietotāja valsts PVN. Tas jau tiek aprēķināts tavā kontā, tiklīdz pienāk īsziņa.

Tgd īsti neatceros, bet manliekas ka sanāca ka velk nost + - 50%..

Edited by cause
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...