Jump to content
GIGN Forum

Acc Iekš Css


spaikijs
 Share

Recommended Posts

Tātad..

1. Esmu 19 gadus vecs/jauns

2. Guļu, trennējos un iekš brivā laika spēlēju css

3. Pieredzes man ir diezgan daudz, jo spēlēju jau cs/css 9us gadus. Esmu bijis admins iekš Cs.ime.lv, cs.ilva.lv, Css.chill.lv un tas viss kādi nu.. 2gadi.

4. Iekš servera esmu bieži. Brīvākās dienās varu pat nospēlēt visu dienu, jo pie šādiem grādiem, ārā īsti neprasas līst. Esmu sastopans sākot no 12:oo dienā līdz pat o4:oo rītā, ja ir kas spēlē. Tā kā esmu diezgan bieži, es varētu risināt problēmas, visu cauru nedēļu.

5. http://stats.gign.lv/css/hlstats.php?mode=playerinfo&player=40146

Aizbilstamie - Niknais, Rozā Suņuks, Spec_Alfa, protams arī daudzi citi admini iekš servera.

Niks Reģistrēts.

Vēlamās komandas - kick,ban,slap,slay

Link to comment
Share on other sites

Lai arii man nav nekaada lielaa sakara ar css serveri, es iedoshu treknu anti deelj attieksmes forumaa! Nezinu cik advekaati Tu uzvestos serverii ar ban flagu, bet ja jau forumaa esi tik ljoti viegli aizkaitinaams tad varu iedomaaties par kaadiem siikumiem tu banotu speeleetaajus.

Link to comment
Share on other sites

Nu diemžēl adminu šobrīd jau ir pietiekoši. Bullis paņēma pēdējo brīvo vietu. Reāli tev vajadzētu vainot Bulli, pie visa vainīgs ir jauniņais. Pietam, viņš vel pateica, ka speciāli uzrakstijis pirmais, lai tev netiktu. :troll: Man liekas vinš gribēja tev k-kā ieriebt.

Enivei, vaino Bulli, es neko nezinu.

Atstāšu topiku vel vaļā, ja nu kāds no adminiem, piemēram cereza, vēlas k-ko ierakstīt.

Link to comment
Share on other sites

Paldies jums abiem ka vainojat mani. Ok, varbūt jau arī esmu nedaudz vainīgs ka paņēmu pēdējo brīvo vietu iekš css. Bet Spaikij, Tu uzrakstiji divus pieteikumus kurus tev atteica. Cereza mani pierunāja uzrakstīt pieteikumu, tāpēc arī viņa savā ziņā ir vainīga :P

P.S pagaidām admini pietiek serverī.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...