Jump to content
GIGN Forum

Good Men Grib Telefonu!

GooD`MeN
 Share

Recommended Posts

Ja klausos mūziku, browsēju netu un paspēlēju kādu spēlīti, tad jālādē katru vakaru. Ja tikai zvanās un raksta SMS, velk dienas divas, trīs (šajā gadījumā gan neredzu jēgu ņemt smārtfonu). Par sargāšanu nemācēšu teikt. Nedzīvoju Maskačkā un neeju pa ielu skaļi visiem paziņojot kāds man ir telefons un cik viņš maksā. Ja jau esi tik bailīgs, tad labāk vispār neiet no mājas laukā.

Mans c7 pēc pēdēja updeita rukā bez neviena gļuka. prieks. priecē ar viņa triecienizturība.

ja lieto intensīvi, reizi divās dienās jālādē, domāju desire'm ir tas pats.

un ja kāds urāls piesienas, uzaicini viņu uz kinīti, čipšus pagrauzt.

p.s. Naudiņa, tieši tā par to elektroniku.

Latvijā šo pašu telefon nopirku pa 45LS, līdz nāca atmiņas karte un lādētājs.

Protams mazlietots, bet ņēmu no drauga un zināju, ka nebūs defektu.

Man kalpo labi, tiesa, es arī neko daudz neprasu no telefoniem, bet viss iet ideāli, katrā ziņā labāks nekā mans vecais 5800.

Pilda savas funkcijas

aizmirsu piebilst, bija iemeties pēc kāda laika defekts ar mikrafonu, nācās atdot 20 ls :unsure:

Edited by griffin

Ja klausos mūziku, browsēju netu un paspēlēju kādu spēlīti, tad jālādē katru vakaru. Ja tikai zvanās un raksta SMS, velk dienas divas, trīs (šajā gadījumā gan neredzu jēgu ņemt smārtfonu). Par sargāšanu nemācēšu teikt. Nedzīvoju Maskačkā un neeju pa ielu skaļi visiem paziņojot kāds man ir telefons un cik viņš maksā. Ja jau esi tik bailīgs, tad labāk vispār neiet no mājas laukā.

Labi es te tikai tā vellu dzenu, jau ilgi viņu esmu noskatijis un šķiet esmu izlēmis beidzot ņemt. Varbūt kāds zin, kur viņu var izdevīgāk dabūt? Laikam jau tomēr nav daudz variantu, ja maksāju uzreiz pa tiešo (neatzīstu to krāpšanu ar 2 gadu līgumiem). Izskatās, ka vismaz savi 270 tā aizies, ja ņems šitajos Rīgas klasiskajos iestādījumos :|

neatzīstu to krāpšanu ar 2 gadu līgumiem

Ar hvz kuru LMT atlaižu līmeni man mēneša maksa ir 9Ls. Divos gados tas sanāk 216Ls + pirkuma maksa bija šķiet 35Ls, kopā 251Ls. Apkrāpts nejūtos. Ja būtu tavā situācijā tomēr nedaudz piemaksātu un paņemtu pa 277Ls no LMT (aļa Dual, Trodeks). Vismaz paredzēti LV tirgum (LV klaviere & valoda gan pa def nav, lol) + ne tikai teorētiska garantija.

Kamera telefonā ir tik pat lieka kā mp3 atskaņotājs.

Viens no debīlākajiem taviem domugraudiem! Es personīgi uzskatu, kā arī 6233034 citi cilvēki, ka tomēr ērtāk ir maukt ar telefonu kabatā, austiņu ausīs, klausīties savus hītus, kāds zvana, ar veiklas rokas kustību uzspied uz skrīna/pogas (klat kabatā uz dullo), feini pacel, parunājies, kad otrā pusē nomet trubu nost - klausies tālāk savus hītus!

Ar hvz kuru LMT atlaižu līmeni man mēneša maksa ir 9Ls. Divos gados tas sanāk 216Ls + pirkuma maksa bija šķiet 35Ls, kopā 251Ls. Apkrāpts nejūtos. Ja būtu tavā situācijā tomēr nedaudz piemaksātu un paņemtu pa 277Ls no LMT (aļa Dual, Trodeks). Vismaz paredzēti LV tirgum (LV klaviere & valoda gan pa def nav, lol) + ne tikai teorētiska garantija.

Nu jā, par šitām neērtībām ar def klavierēm utt. neuztraucos - labprāt ņemos un konfigurēju garās naktīs :D , pie tam atrisinājumi diezgan ātri atrodami. Par nomaksu jāsaka ir dažādi darījumi, reizēm tiešām var būt pat izdevīgāk, tikai nepatīk būt saistītam ar tiem visiem līgumiem. Hz, kas dzīvē gadās, labāk ņemt, kad ir nauda uz rokas un ņem, ko vari ņemt.

Un vēl kāpēc gribas advancetāku telefonu (šitam briestošajam [vai jau sāktajam] fightam te) - normāls telefons manuprāt vidusmera cilvēkam var kalpot navigācijai pa pilsētu, mūzikai (nomaini komplekta austiņas un vispār feini), līdzņemamai kamerai, ja nav paredzēts bildēt nez ko, eBookiem [šito gribas paprovēt], kāda spēle, ja nav ko darīt, kādam TV seriālam [kuram patīk staipīt busā portatīvo?], internetam uz ielas un vēl daudz kam citam. Manuprāt, ir vērts ieguldīt lieku kapeiku tam visam (saprāta robežās).

Bet vienmēr takš pastāv iespēja lauzt līgumu. un līguma laušanas soda nauda nav lielāka par telefona vērtību tanī brīdī.

Tas ir slidens variants. Protams, viens var paņemt trubu pa +/- 150 Ls, pēc 3 mēnešiem laust līgumu, kamēr kāds paķer HTC Desire HD (2?), lauž līgumu un vel dabūn sapiķot 350-400 Ls :>

Tieši tā. Nav tādas bodes. Bet ar lmt līgumu tu dabūni bezprocentu līzingu.

Ir viens "bet" - LMT galīgi nekam neder. Viņiem lētāks nets, iespējams, bet sakaru ziņā - only BITE (BiFri). Izmantoju abus, salīdzinu rēķinus, izmaksas ar Okartes stuff, atšķirības ir grandiozas (BITEs labā)!

Nus, izmantojot BiFri es pa latu nopērku kredītu uz 2-3 mēnešiem, jo pārsvarā visiem ir BiFri vai BITE.

Zvanot no BITES es norunāju +/- 70 minūtes uz citiem tīkliem + pazvanu uz UK, vel parunājos, mēneša beigās atnāk rēķins, kurā ir 3.27 Ls

Grozies kā gribi, bet BITE ir visizdevīgākā :> Un par cik man zona ir "pilna" (gasējot pa latvijas ārēm), tad nesaskatu problēmu tīkla pārklājuma ziņā. Un par to īri - spēcīgi šaubos, jo pēdējo 2 gadu laikā ir milzum daudz BITE`s torņu saceltu. Manas krajas apkārtnē (+/- 20 km rādiusā) vien ir kkādi BITE (vai arī Vodafone) 4 torņi :>

Tev mēnesī sanāk 3.27 par visu? internetu un sarunām?

es mēnesī vidējo notarkšķu 500 min (ļoti maz daļa bites) un internets ir k-kur vidēji 800mb (ja kādreiz pieslēdzu pie portatīvā, tad vairāki gb sanāk)

nedomāju, ka 10ls ir daudz, ja skatās k-vai uz taviem cipariem.

Gūdmena telefona meklējumi beidzas ar labākā tele-operatora reklamēšanām un ieteikšanām. Way to stay on-topic!

Ja tu gribi ar viņu navarīties ( jo neko citu ar to trubu nevar izdarīt ), tad nemēģini - navars nebūs, ja nu vienīgi kādam loxam un tur pat pāris laši, par kuriem 4paku un vienu burgeri varēsi nopirkt...

Labāk aizej pačamdi friču meičas bāros, pielej mūli un rij kebabus - tērē naudu tam, kam tā ir ņemta līdzi!

Edited by DominiX

Tev mēnesī sanāk 3.27 par visu? internetu un sarunām?

Kā jau minēju, tad neesmu lietas kursā par BITEs i-netu, jo viņu vienk. neizmantoju. Man priekš tā ir kompis.

Nu jā, 10 ls nav daudz, ja salīdzina ciparus, bet kā jau minēji, tad zvani uz biti ir maz. Līdz ar ko lmt nedabūn ierīt savu tarifu uz citiem tīkliem.

Nus, nezinu kā citi, bet es par BITI (BiFri) :>

Gūdmena telefona meklējumi beidzas ar labākā tele-operatora reklamēšanām un ieteikšanām. Way to stay on-topic!

Ja tu gribi ar viņu navarīties ( jo neko citu ar to trubu nevar izdarīt ), tad nemēģini - navars nebūs, ja nu vienīgi kādam loxam un tur pat pāris laši, par kuriem 4paku un vienu burgeri varēsi nopirkt...

Labāk aizej pačamdi friču meičas bāros, pielej mūli un rij kebabus - tērē naudu tam, kam tā ir ņemta līdzi!

Telefona pirkums atkriiit :DD Mans ir labsss!

Edited by GooD`MeN

Šis topiks jau no paša sākums ir bezjēdzīgs, tākā spamot var :D

Brālim ir bite, šim rēķins ir mazāks, bet viņš nelieto internetu.

Man netu vajag principā vislaik. Darba vajadzībām, kad braukā apkārt ar mašīnu. Laukos ar noder.

edit: bet jā, bite ar nav slikts. ja nelietotu netu, moš pat padomātu par viņiem. a tā atšķirību nav.

Edited by Deadalive

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...