Jump to content
GIGN Forum

Good Men Grib Telefonu!

GooD`MeN
 Share

Recommended Posts

Vopshem vakar iegaju 1naa churku magazinaaa :) Un tur kaut kaads araabs man piedavaja mobilu, lietots,bet der visos tiiklos viss kartibaaa!

http://www.maxshop.lv/lat/catalogue/mobtel/177076.html

Skatos ka vinja cena latvijaa ir + - 300eirki jaunam! vopshem pa 90eiriki ir vinju veerts njemt JA vai NE! Man lidz shodienai jaizdomaaa! Nav iipashi daudz laika petiit! Ielikshu atminjas savu atminjas karti ja vareshu uzvaniiit,un aizsuutiit sms tad jau vis kartibaa! paMEIGJINASHU NOFOCHEET;TAA PARBAUZDOT KAMERU1

p.s. Ir veel kas buutu uzreiz japarbauda? Mobila ir OK? Nu reikjinot ka pa 60Ls nedomaju slikts variants??

Edited by GooD`MeN

Nee nu jaa , taa jau es gribeeju htc ,bet nu blin 90 eiriki, 60Ls! ameigjinashu vel nokauleet, ja man vinsh nepatiks es tak domaju ka LV varetu atrasst kaadu kad ar varku panjemtu :) Taa cena vnk kardinosha! Un pats pedejais suuds jau nav,ja nevajag nekadas EXTRAS::?? tikai pazvaniit un smsku!

lol, ja tev tupa vajag piezvanīt un aizsūtīt sms, tad ņem šito

da neee! wap arii tak izmantoshu! pie tam WiFi butu ljoti svariigs aspekts :) sheit bija jautajums vai cena ir pienjemama un ko man butu japarbauda pirms peerku iynjemot zvanus,sms,web cam!

P.s. Cash! VaI TIK TIESHAAM vinjsh ir tik liels suuuds! ekrana izmers normals, kamera jedziiga! wifi ir, viss kas vajadziiigs! Ar 16Gb atminju! Bet CENA tak ir LABA? 60Ls! Ja man nepatiks jus domajat ka LV nebus neviens kas parpiktu pa 80Ls?

Edited by GooD`MeN

buusi latvijaa nem kaadu HTC !

Jaunais Iphone > HTC. Tā ir secinājuši vairāki paziņas. Man kaut kā visi tie skārienjūtīgie liekas neizturīgi mēsli, jo visiem viņi pēc pusgada, augstākais gada, noplīst.

P.S.

Jau sen dzīvē ir pierādījies, vēlies bildēt - ņem fotokameru, vēlies klausīties mūziku - kādu no mp3 atskaņotājiem. Telefons, kas der visam, neder nekam.

pogas > tačskrīns naughty.gif

Tev ir iespēja man pāris teikumos pierādīt šo apgalvojumu. ja nē - sūc > Oddijs

un Lumpy vispār var iet pakārties. Jep, man ar patīk ceļojumos ņemt līdzi lielu fotoaparātu, atsevišķu mp3 atskaņotāju un portatīvo (lai meilu pārbaudītu). un protams, pārbaudīta vērtība 3310.

un Lumpy vispār var iet pakārties. Jep, man ar patīk ceļojumos ņemt līdzi lielu fotoaparātu, atsevišķu mp3 atskaņotāju un portatīvo (lai meilu pārbaudītu). un protams, pārbaudīta vērtība 3310.

Salīdzini kaut vai Canonu 350to ar da jebkuru telekameru un ātri vien sapratīsi, kādas muļķības runā. Protams, ja ir iekāriens pēc ceļojuma čekot kārtējās wanabe sūdbildes, tad nav vārda runas, knipsē visu ar savu telekameru.

Kamera telefonā ir tik pat lieka kā mp3 atskaņotājs.

Salīdzini kaut vai Canonu 350to ar da jebkuru telekameru un ātri vien sapratīsi, kādas muļķības runā. Protams, ja ir iekāriens pēc ceļojuma čekot kārtējās wanabe sūdbildes, tad nav vārda runas, knipsē visu ar savu telekameru.

Kamera telefonā ir tik pat lieka kā mp3 atskaņotājs.

es kā brīdī apgalvoju, ka telefonkamera ir labāka? protams spogulene ir labāka. Bet Tu gribi teikt, ka piemēram itruba4 fočē krietni sliktāk par vidējiem ziepjutraukiem? labi ja 10% cilvēku ir līdzi ceļojumā labs fotoaparāts.

un kā Tu pamato mp3 nevajadzību?

tikpat labi varam ar teikt, ka wi-fi telefonā ar ir lieks. un gps. un gprs. un....

Beidziet ticības karus un dzīvot 2000. gadā. Telefona kamera ir domāta ikdienas snapshotiem, nevis kāzu un ceļojumu blicēšanai.

pogas > tačskrīns naughty.gif stay classic

Pabrowsē netu telefonā un tad apgalvo to pašu. Stay classic un sēdi uz Windows 95.

Beidziet ticības karus un dzīvot 2000. gadā. Telefona kamera ir domāta ikdienas snapshotiem, nevis kāzu un ceļojumu blicēšanai.

kārtīgam vecim vienmēr ir līdzi 3310, portatīvais, fotoaparāts, videokamera un mp3 atskaņotājs. Un vel īsti veči iekāpjot autiņā uzreiz izrubī ABS.

Piekrītu Naudiņai, telefonkamera der ikdienas šotiem. ja ļoti vēlas, var a kādu ceļojumbildi uzņemt. Tomēr labāk, nekā nekas.

Beidziet ticības karus un dzīvot 2000. gadā.

u make me sad :blink:

Nez kāpēc biju iedomājies, ka nedzīvidzīvais ir kārtējais aifonu fanāts, kam nav miers, līdz nav iegūts nākamais aifons ar vēl ahūnāku kameru and šit. Karoče, viss bumbās.

īsti veči iekāpjot autiņā uzreiz izrubī ABS

Turpinot offtopiku...

Lai gan mana pieredze ar autiņiem ir neliela, es arī nevarēju saprast kāda ir jēga no autiņa pārbāzšanas ar elektroniku līdz brīdim, kad pavizinājos ar Landrover Discovery 3 pa kārtīgu offroadu. Domas mainījās par visiem 180. Te ir līdzīgi - palietojiet divas nedēļas advancētu telefonu un vairs nelaidīsiet siltu gar kāju, kad ieraudzīsiet Nokia 3310.

Tev ir iespēja man pāris teikumos pierādīt šo apgalvojumu. ja nē - sūc > Oddijs

Es jau tev neuzspiežu pirkt tādu telefonu. vienkārši man ar pogām ir daudz ērtāk nekā nēsāt kkādu kluci, vai kaut kādu mazu tačskrīnu uz kura tur spaidies ar kniepadatu lai varētu kaut ko uzrakstīt + internets man ir mājās. :) nenoliedzu to ka mans telefons drīz arī nomirs un nāksies vien iegādāties tačskrīnu, bet imho pagaidām mani apmierina vecās labās pogas pa kurām klabināt

Oddij, nu redz', ideālā pasaulē katrs telefonu izvēlās pēc savām vajadzībām, tāpēc nevajag vispārināti apgalvot, ka pogas > tačskrīns. Mūsdienās smartfons ar tačskrīnu ir tikai loģisks risinājums. Un mazi, neērti ekrāni lielākoties ir lētajam galam. Par sava Desire lietošanas ērtumu nesūdzos.

Oddij, nu redz, ideālā pasaulē katrs telefonu izvēlās pēc savām vajadzībām, tāpēc nevajag vispārināti apgalvot, ka pogas > tačskrīns. Mūsdienās smartfons ar tačskrīnu ir tikai loģisks risinājums. Un mazi, neērti ekrāni lielākoties ir lētajam galam. Par sava Desire lietošanas ērtumu nesūdzos.

Nav tā, ka akumulators nobeidzas pa pus dienu un jāsargā baigi no urlīgu tipiņu bariņiem tumšos vakaros? :D

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...