Jump to content
GIGN Forum

Zeitgeist Addendum

rusty
 Share

Recommended Posts

Pats tik tagat uzgāju. nebiju dzirdējis pa jaunu Zeitgeist movie. šis, manuprāt, pārspēj iepriekšējo! pizģets, tik interesanti skatīties..pa daudzām lietām jau biju zinājis - economic hitman utt, bet tāpat šeit viss riktīgi nice salikts kopā :) ! iesaku visiem iečekot :)

P.S un jā. zeitgeist filmas ir pelnijušas vietu pie spama - mby jaunatne kautko beidzot iemācīsies un uzzinās pa pasauli :)

TA filma satur vienus vienigus melus (nu ok ok - sauksim to par bullshit)!

Kaut vai nemsim par piemeru kur calis sak muldet par science sabiedribu. OMG - tik daudz melu, tik vajas idejas!

Uzpush ziloni no mushas, nokraso roza krasa un nosauc par roza-zhirafi.

Neiesaku nevienam skatities. Ta filma ir tikai smadzenu skalosana, kas rada pilniba nepareizu priekstatu par lietu patieso vertibu.

Beefs

Edit: jo mums visiem patik roza un zirafes ari ir dzivnieki tapat ka ziloni -> tas ir tikai dabiski, ka ar laiku katram cilvekam bus pa roza zirafei! :)

Edited by 0xDEAD BEEF

da lol. neviens, cerams, neskatās uz to un nedomā, ka tas tagat notiks.

tie visi ir patāli nākotnes plāni pa to pilsētu utt...bet pati situācija mūsdienās diezgan precīzi attēlota - zobratiņi, kas visu dzen :)

šīs filmas vairāk par visu ir vienkārši Food for thought, kas ir vajadzīgs :)

Edited by rusty

A! Lol nu tad es runaju par 3so filmu, kura ir pilnigs suds. Otra, kaut neesmu redzejis, bet ari noteikti, ka ir suds. Un pirma ari ir suds.

Es teitku ta - noskatamies filmu Thank you for smoking un pec tam ierecam par Zeitgeist BS.

Ne -protams, ja cilveks ir spejigs filtret bullshitu, tad taja filma ir paris fun momenti un paris lietas, par kuram tu, varbut, neesi zinajis ieprieksh. Piemeram -daudziem bus jaunatklajums par to, ka darbojas banku sistema un no kura gala naudai aug kajas. OK - fine! Tagad es to zinu! Bet viss parejas -sliktas bankas, lielas gimenes, muziga nabadziba, bla bla bal... tas viss ir BUUULSHIIT! Un slikti ir tas, ka nabagie to filmu eed ka maizi! Njam njam ja ja nabagi nabagi nauda nauda zelts zelts.

Nudien -nesen runajos ar vienu makslinieku - visu vajag piesaistit zeltam. Naudas segumam ir jabut 100% zeltam, bla bla .. LABRIIIT!

Zeitgeist ir ljauna un pretiga filma kas spekule ar dumju ljautinju tukshajam smadzenem. Ka teica tas calis no Thank you for smokgin - You can't be wrong, when you are telling the truth! ;)

Beefs

Tu vari paris vardos pastastit, par ko tur bija. Skiet, ka 3saja dalja tiesi tads pats bulsits panesas. TB - es tagad runaju par venice un sabiedribu bez naudas.

Skaidrs, ka ta ir utopsiki slima ideja. Sabiedriba ir tiesi tada nevis kaut kadu x iemeslu pec, bet tapec, ka tiesi tadiem bums patik but un tadus mus ir izveidojusi vesture un pieredze. Tagad nak kaut kads planpratins un kaut ko stumj par sabiedribu bez naudas, bez kara, idela razosana, visi tikai laiski gulj un pilnveido sevi... omg BS... nu tas nav iespejams, tas nav veseligi un ka vispar kaut ko tadu var pasnietgt? AAA! AK JA! Tapec ka tas ir "zinaatniski". Zinaatniski ir "ekonomet" resursus (redzi, es pateicu patiesibu). Tagad es varu stumt suudu - suuds -> "zinaatniski logiski, ka cilveki tomer stradas, ja viniem uz visu bus pofig, jo - kapec lai vini to nedaritu? Tas tacu ir interesanti? Vai tad ne? Pilnveidot sevi, telaini kaut ko darit? Tas tacu ir interesanti!! (it ipasi, ja visi tev apkart dara to pasu, ne?)

Tas ir viens liels BS! Mes ejam vienigo celju, pa kadu cilveki vispar var iet, lai mes ar kaut ko atskirtos no Skynet. Karsh, izniciba (omg we all are gona die) - tas ir tikai normali un nepieciesami. Cilveki vispar kaut ko dara tikai tadel, ka vinjiem ir sudigi, nevis tadel, ka mums ir zajebis.

Tur ari ideja! Vajag radit nevis sabiedribu, kur viss ir super, bet sabiedribu, kur viss un visiem ir sudigi! WOT tad bus progres!

Beefs

tajā filmā no sākuma normāli paskaidro pa naudu, kā taisa utt un ķip kā organizācijas izpiš valstis ar economic hitmeniem - aizdodot naudu utt. viss baigi normāli. drošvien tev vien beigas nepatiks, pa sabiedrību balstītu uz resursu ekonomiju bet pārējais viss bumbās :)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...