kept Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 Tātad, ieinstalēju mu un no tā brīža sākās šādi gļuki, ka pilnīgi visu ko slēdzu iekša (exe utt..) man izmet šādus logus (atačī ir bilde) Varbūt kāds zin, kā savest visu vecajās sliedēs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 Nu tu esi vienkarshi izjats. Tu uzzinstaleji nevis MU, bet virusu! Paskaties - svchost.com no temp mapes! lol! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted February 13, 2011 Author Report Share Posted February 13, 2011 (edited) Nu tu esi vienkarshi izjats. Tu uzzinstaleji nevis MU, bet virusu! Paskaties - svchost.com no temp mapes! lol! Beefs Man dzēst ārā tos failus vai kā? Temp mapē neatradu to failu, bet bija windows mapē un vēl Prefetch mapē ir SVCHOST.COM-040B9F47.pf fails... P.S. iesakiet lūdzu kāds antivīrusu, pats izķširos starp nod un avg, vai aŗī tomēr likt kādu kaspersky vai ko citu? Edited February 13, 2011 by kept Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 limited user. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 Tur ko dizhi pratot par antivirusiem, instale visus pec kartas, ka tik tikt no taam drazaam valjaa. Vari ari pec nosaukumiem googlee browsot un megjinat tikt pa vienam ar tiem virusiem galaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted February 13, 2011 Author Report Share Posted February 13, 2011 (edited) limited user. Vari paskaidrot? Tur ko dizhi pratot par antivirusiem, instale visus pec kartas, ka tik tikt no taam drazaam valjaa. Vari ari pec nosaukumiem googlee browsot un megjinat tikt pa vienam ar tiem virusiem galaa. Man līdzetu, ja es ar AV noskanētu? Nav jau jāpārinstale xp? Edited February 13, 2011 by kept Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 Izskenee ar AVG, ja neko neatrod njem naakamo paligu, piem NOD, ja vel ne tad AVIRA, taa turpini, katrs antiviruss darbojas savadak, viens atrod to ko cits neatrod un otradak. Tos antivirusu nosaukumus es tik taa mineeju, lai nesaakas intereshu kari, kursh labaaks, kuram iisaaks utt.. Katra zinjaa es pec shitadam drazam parasti parinstaleju kompi, pa cik man te nekaadi pentagona protokli un 4gb lieli faili neglabajas taa nav probleema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 CureIT Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted February 14, 2011 Author Report Share Posted February 14, 2011 Paldies, kuri centās palīdzēt. Izskenee ar AVG, ja neko neatrod njem naakamo paligu, piem NOD, ja vel ne tad AVIRA, taa turpini, katrs antiviruss darbojas savadak, viens atrod to ko cits neatrod un otradak. Tos antivirusu nosaukumus es tik taa mineeju, lai nesaakas intereshu kari, kursh labaaks, kuram iisaaks utt.. Katra zinjaa es pec shitadam drazam parasti parinstaleju kompi, pa cik man te nekaadi pentagona protokli un 4gb lieli faili neglabajas taa nav probleema. Nu jā, man uznāca luste un arī pārinstalēju windowsu...jo, liekot avastu, tur bija baigā ķīmija, lai uzkrakotu un līdz ar to panācu, ka windows negribēja palaisties Ieinstalēju vēlvienu windu pa virsu, savācu vajadzīgos failus un tad visu formatēju un pa jaunu instalēju..Ko lai saka, sagaidīju V-dienu hakeru stilā. CureIT Dr.Web antivīrus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted February 14, 2011 Report Share Posted February 14, 2011 Ar MU, ne tik vien vīrusus saķersi, bet visu kompi nojāsi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted February 14, 2011 Report Share Posted February 14, 2011 Thats what she said... jap, Dr. Webs Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted February 14, 2011 Author Report Share Posted February 14, 2011 (edited) Lai nebūtu jātaisa jauns topiks, pastāstīšu par savu jaunāko problēmu Tātad, windowa instalēšanas procesā (arī formatēju) man bija palicis iesprausta USB flash atmiņa. Tagad esmu izsecinājis, ka kaut kas nav labi.. jo, verot vaļā man viņš saka, ka vajag noformatēt, bet formatēšana neizdodas, tas varētu nozīmēt, ka es varu mest to flashu plītī vai arī vēl varu dabūt pie dzīvības? Edited February 14, 2011 by kept Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hm. Murdock Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 Pilna guugle ir daž-ne-dažādām (šitam pareizrakstību būšu izlaidis latv. val stundā) flash`u formatēšanas programmām. Protams, ja tev flash`am ir kkāda 1GB kapitāce, tad met laukā un nopērc kko lielāku! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now