sunthug Posted February 12, 2011 Report Share Posted February 12, 2011 (edited) Tātad pēdējās 2 dienas visi process'i datorā noraustās tiklīdz atveru jebko(my computer, web-browser, jaunu lapu iekš browser'a utt.) un arī pats dators ir kļuvis lēnāks TF2 un citas ''demanding'' spēlēs fps noslīd līdz kādiem 10, skaņas arī raustās , jebšu nav iespējams paspēlēt, bet tā notiek tikai un spēlēm kurām requirements ir paaugsti. Esmu noscanojis visu PC, nekā nav Nekas arī nepārkarst Kur ir vaina? Edited February 12, 2011 by sunthug Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1nk1n Posted February 12, 2011 Report Share Posted February 12, 2011 Tieshi tada pati problema... 2 dienas atpakalj paradijas ! Maybe some kind of viruss? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted February 12, 2011 Report Share Posted February 12, 2011 (edited) Apskaties procesus, varbūt kaut kas negaidīts iezadzies. Pamēģini vairākus ativīrusus, patīri visu ar CCleaner, varbūt palielini virtuālo atmiņu, padzēs sūdus no C diska. Pārliec windousu galu galā ja ir galīgi šitīgs PC Edited February 12, 2011 by b0r1ng Link to comment Share on other sites More sharing options...
CreativeNemesis Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 (edited) man bija varteikt tāds pats gadījums - viss nežēlīgi lēni darbojās - sākumā pat likās ka procesors atmirs , bet pārinstalēju Windowsu un viss pašlaik iet gludi... Edited February 13, 2011 by CreativeNemesis Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 Es pie visa vainoju pēdējo (10.02.2011) Windows 7 apdeitu. Pēc viņa mans kompis galīgi jobnuts palika. Regulāri iebremzē un ieslēgt var tikai ar kādu trešo reizi. Pirmajās divās pirms user login ekrāns paliek melns un kompis nereaģē. Ar to ieslēgšanos arī uz XP ir novērota tieši tāda pati problēma pēc pēdējā apdeita. P.S. Esmu trollis un ticu sazvērestības teorijām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 es pilnīgi jutu, tapēc vēl to updeitu neesmu ieinstelējis Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 (edited) Nezinu, kas jums ir... man ar visiem apdeitiem viss lido kā iepriekš... Vnk. savlaicīgi tīrīt kompi vajag utt... man uz viena no kompjiem winda stāv jau 4us gadus tā pati un NEKAS nebremzē... Edited February 13, 2011 by b0r1ng Link to comment Share on other sites More sharing options...
sunthug Posted February 13, 2011 Author Report Share Posted February 13, 2011 lai arī cik dīvaini neizskatītos, viss atrisinājās pats no sevis neko nebiju dzēsis, scanojis(izņenmot virus, kur neko neatrada) biju tikai izņēmis austiņas(bet tas nav iespējam ka tā būtu austiņu vaina) Link to comment Share on other sites More sharing options...
joJO^ Posted February 14, 2011 Report Share Posted February 14, 2011 lai arī cik dīvaini neizskatītos, viss atrisinājās pats no sevis neko nebiju dzēsis, scanojis(izņenmot virus, kur neko neatrada) biju tikai izņēmis austiņas(bet tas nav iespējam ka tā būtu austiņu vaina) Nesatraucies pēc kāda laika viss atkal sāks čakarēties,nu vismaz man tā bija :/ ,galu galā Windu pārlaidu ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now