feiks Posted February 3, 2011 Report Share Posted February 3, 2011 Sveiki zinu ka nets ir pilns ar sito teemu bet jau 3 dienas cakareejos un neko nevaru izdariit . taatad serveris uztaisiits man ir vis nokacaats,bet problema ka liekot sevi par adminu nestrada amx_komandas radas ta-- You have no access to that comman varbut es vnk nemaku to paroli ierakstit ,es daru ta amx_password_field "_pw-fox 123" un adminam "12345" "-fox 123" "abcdefghijklmnopqrstu" "a" vai taa ir pareizi un sitas radas servera konsule-- Currently loaded plugins: description stat pend file vers src load unlod [ 1] AMX Mod X RUN - amxmodx_mm.dll v1.8.1.3 ini Start ANY [ 2] Fun RUN - fun_amxx.dll v1.8.1.3 pl1 ANY ANY [ 3] CStrike RUN - cstrike_amxx.dll v1.8.1.3 pl1 ANY ANY [ 4] CSX RUN - csx_amxx.dll v1.8.1.3 pl1 ANY ANY izskatijos visas video pamacibas un rakstiskas nekas nelidz kur ir kljuda,ludzu palidziet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sLIDe Posted February 3, 2011 Report Share Posted February 3, 2011 (edited) Tā nav pareizi. Ja tev ir tāda parole, tad raksti šādi setinfo _pw "-fox 123" Neizlasīju kārtīgi tēmu Pie amx_password_field to 123 neliec, atstāj tikai _pw-fox Tad adminam liec "12345" "123" "abcdefghijklmnopqrstu" "a" Tad, pirms ej serverī, konsolē raksti setinfo _pw-fox 123 Edited February 3, 2011 by sLIDe Link to comment Share on other sites More sharing options...
feiks Posted February 3, 2011 Author Report Share Posted February 3, 2011 (edited) Tā nav pareizi. Ja tev ir tāda parole, tad raksti šādi setinfo _pw "-fox 123" Neizlasīju kārtīgi tēmu Pie amx_password_field to 123 neliec, atstāj tikai _pw-fox Tad adminam liec "12345" "123" "abcdefghijklmnopqrstu" "a" Tad, pirms ej serverī, konsolē raksti setinfo _pw-fox 123 izdariiju kaa teici nekas nepaliidz nau taa pieeja amx komandaan serveri paarstarteeju raada taa couldn't exec listip.cfg couldn't exec banned.cfg Menu item 17 added to Menus Front-End: "Plugin Cvars" from plugin "pluginmenu.amxx" Menu item 18 added to Menus Front-End: "Plugin Commands" from plugin "pluginmenu.amxx" Could not establish connection to Steam servers. VAC secure mode disabled. No masters loaded Using default master varbuut pasam amx kkas nau man pareizi salikts ak jaa un servera konsule rada ka itkaa ir tie admini [AMXX] Loaded 2 admins from file bet nevaru tikt vinjiem klat Edited February 3, 2011 by feiks Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted February 3, 2011 Report Share Posted February 3, 2011 izlasi kārtīgāk kas ir rakstīts komentāros ieks users.ini un amxx.cfg ja angļu valoda nav ienaidnieks tad visu sapratisi un izlabosi tas ir elementari.. amxx_passwordfield gignam stāv šāds - "_pw-gign" tur nav nekada sakara ar parolem tiešā saistībā, tas ir tikai kā identifikātors kam sagatavo paroli users.ini "Player_name" "Player_password" "Access_flags" "Connection Flags" Link to comment Share on other sites More sharing options...
feiks Posted February 3, 2011 Author Report Share Posted February 3, 2011 njaa laikam esmu galigi stulbs bet nestrada nekas nu neko påaldies ari par to pasu !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
feiks Posted February 3, 2011 Author Report Share Posted February 3, 2011 karo4e novilku jau gatavu serveri vis iet ciki puki esmu admins:D:D:D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 ak šausmas, apsveicu, tu laikam pilnigi nedoma ar galvu.. vel varetu but ka iekš plugins.ini biji noradijis ka lieto sql adminus, kas automatiski neņem vērā to kas rakstits users.ini... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts