Jump to content
GIGN Forum

Techpoint


Recommended Posts

Sveiki visi,gribeju paprasit par techpoint sms sisteemu,visu sataisiju ka vajag,bet ir viena problemaa,cilkevi nevar kodu ievadiit,viniem vienkarshi raksta - Ievadītais kods ir nepareizs, izlietots vai ar iztecējušu derīguma termiņu! Bet kods ir tikai pasutits,pats ari parbaudiju,ta un raada,neviens nevar pateikt kas par lietu? Supporta rakstiju,jegas 0. :(

Edited by LIFESTYLE
Link to comment
Share on other sites

Man nesen tada problema bija, bet cik sapratu ta bija vinju problema!!! Tagad viss strada!

Tiesa interesants fakts ir tads, ka pec koda pasutishanas nauda tiek noskaitita, bet kods ir neaktivs, ka ari ieks techpoint statistikas netika attelots, ka vispar tada sms buutu sutita or smth... Katra zina labak kontakteties ar viniem!

Link to comment
Share on other sites

Num nezinu vai citiem projektiem strādā vai nestrādā,bet man ir tiešī tāda paša problēma.Visulaiku sms sistēma gāja un tad pēkšņi vairs nekā neiet.Arī tieši tas pats variants ko šeit cilvēks teica,ka pasūtot kodu un ievadot ailē,rāda,ka tāds kods ir nederīgs.Techpoint jav sms nav samaksājis vairākus mēnešus.Doma ir sūdzēt viņus tiesā.Ja vēlkādam ir šādas problēmas,ka techpoint nemaksā,neatbild uz telefona zvaniem,neatbild uz epastiem,tad rakstiet man un kopīgi izsvēpēsim viņus.Citi varianti nav,ja šādi attiecas pret klientiem un zog naudu.

Link to comment
Share on other sites

Sen jau skaidrs, ka visi cenšās tikai grābt un grābt naudu un šis ir samēra vienkāršs veids, kā to darīt! Nesen uzdūros rakstam guglē, tieši par techpoint! Viņi vienkārši džēs visu tavu informāciju un galu galā sanāk tā, ka nemaz neesi NEKAD lietojis viņu pakalpojumus! Tā vien šķriet, ka viņi vēlās tikai zaudēt klientus, nevis iegūt!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...