aaE Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 Iesakiet kādu elementāru priekš nūba MIX programmu ar ko mixēt dziesmas, vēlams lai vienai dziesmai var noņemt vocal otrai skaņu, nu pašu elementārāko! izņemot virtualDJ un mixMeistar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 Iesakiet kādu elementāru priekš nūba MIX programmu ar ko mixēt dziesmas, vēlams lai vienai dziesmai var noņemt vocal otrai skaņu, nu pašu elementārāko! izņemot virtualDJ un mixMeistar Par kvalitativu vocal nonemsanu uz kkadam progam vari aizmirst. No mixesanas programam iesaku iziet cauri tam pasam Virtual DJ, jo ta ir vis labaka proga tadam lietam un pat DJ daudzi izmanto. Esmu redzejis dzivaja kaa darbojas ar to progu un uzreiz pasaku vaina nav programa ja tew nesanak... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikaso Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 Vokālu, manuprāt, var noņemt skaņas kartes draivera softā. Manā gadījumā, AvRack ir tāda iespēja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted February 3, 2011 Report Share Posted February 3, 2011 Da tas ir tas pats kas ar mazo pirkstu mēģināt aizspiest pļutkas straumi. Skaņa būs līdzīga. NEVAR skaņu noņemt. Tas ir tikai algoritms, kurš izmaitā visu to pasākumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UrbanAstronaut Posted February 3, 2011 Report Share Posted February 3, 2011 Tu vokālu neņonemsi nevienai dziesmai , jo es vismaz neesmu redzējis nevienu tādu programmu , kas tev sasplitos sterio celiņu un noņems vokālu nost. Esmu redzējis/lietojis programmas , kuras reali samazina skaņu vokālām , bet ja ieklausās tik un tā dzirdēsi vokālu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aaE Posted February 3, 2011 Author Report Share Posted February 3, 2011 (edited) okay. vēl kādu bez VDJ un MM? Nedaudz var dzirdēt, bet jāpamēģina Edited February 3, 2011 by aaE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now