allworth Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 Atradu assā iedomājos, kā tas izskatītos dzīvē un likās uzjautrinoši, moš kāds te var iesviest arī kaut ko smieklīgu Tātad: Kādā dzīvoklī notiek tusiņš, visa kompānija jau pamatīgā reibuma stāvoklī. Dzīvokļa saimniece aiziet uz tualeti un pēc brīža sauc: - Atveriet durvis! Atveriet taču durvis! Vīrieši, īsti džentlmeņi būdami, mēģina atraut tualetes durvis. Kad tas neizdodas, viņi tās izsper no eņģēm. Tualetē sēž dzīvokļa saimniece, kārto savas vajadzības un kliedz: - Idioti! Ārdurvis! Pie durvīm kāds zvana! Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 , reāli varētu būt rēcīgi, ja tā notiktu. Un btw anekdotes lielākā daļa ceļās no reāliem atgadījumiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 maneejaa nav tik smiekliiga zato garaaka Ripo pa mežu rausītis. Satiek zaķi, tas saka - Rausīt, es Tevi apēdīšu! Rausītis nolamājas rupjiem 3stāvīgiem - da pošol ti nah** un iet tālāk; zaķītim aiz brīnumiem izbolās acis un paliek bez valodas.... Ripo tālāk, satiek vilku, tas saka - Rausīt, es Tevi apēdīšu! Rausītis nolamā ar vēl rupjākiem, zajeb** ...bļ***.. , da pošļi vi vse hah**... un ripo tālāk. Vilks uz pakaļas, žoklis atkāries - neko nesaprot. Ripo, satiek lāci, tas saka- Rausīt, es Tevi apēdīšu; Rausītis nu vēl rupjāk no sirds izlamā 3 un 5stāvīgiem tā, ka lācis paliek vispār afekta stāvoklī - neko nesaprot. Rausītis iet tālāk, satiek lapsu, tā saldā balstiņā - Rausīt, nāc es Tev pasaciņu pastāstīšu.... Rausītis - nu ko jūs visi bļ*** man piesienaties, zajeb** vse, nu neesmu es nekāds rausītis! es ezītis esmu, tikko no sutkām iznācu.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirdiens Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 jaa tiiri laba, man patiik, tacu nesmeejos, ir ok! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skipy^ Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 man patika iipashi rupjais rausiitis (eziitis) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 The number one Christmas 2k CD! "ABSOLUTE KURSK" Available from Russian Embassy, Price 195 Roubles. Track list: ========== 1. Oxygene / Jean Michel Jarre 2. Sink To The Bottom / Fountains Of Wayne 3. Under Pressure / Queen+David Bowie 4. Yellow Submarine / Beatles 5. The water Is Over My Head / Rockin' Berries 6. Keep The Pressure Down / John Farnham 7. Das Boot / U96 8. Nowhere To Run / Martha & The Vandellas 9. The Air That I Breathe / Hollies 10. In Too Deep / Genesis 11. Underwater / Harry Thumann 12. Too Late For Goodbyes / Julian Lennon 13. Waiting For The Rain To Come In / Peggy Lee 14. In The Navy / Village People 15. Hello / Lionel Richie 16. Keep On Knocking But You Can't Come In / Little Richard 17. Is There Anybody Out There / Pink Floyd 18. Sailing / Rod Stewart 19. Enjoy The Silence / Depeche Mode 20. S.O.S. / Abba 21. Deep Deep Trouble / The Simpsons 22. Torpedo Girl / KISS 23. BONUS TRACK (Europe Only): Knocking on a heaven's door / Bob Dylan Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 (edited) Peedeejie 20 pieprasijumi populaarajaa .runeta mekleetaajaa Yandex briizhiem TAADAS fishkas uzpeld... p.s. ieteicamas rus valodas zinaashanas Edited November 9, 2005 by DuH Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now