Jump to content
GIGN Forum

Tu Spēlē Spēcīgā Klanā? Tiešām?


KoB
 Share

Recommended Posts

Nu ja tas būtu reāli, un izdarāmi tad, savācās 20komandas, katra pa 5x5. Iemaksa no kamandas pa latam piemēram.! Tad fināla komanda spēlē i-zāle par 1vietu un 20ls prēmiju.! :) Tas skan labāk.

Link to comment
Share on other sites

Ņemot vērā, ka tu rīko turnīru uz naudu, bez vajadzīgās atļaujas (šaubos, ka tev tāda ir) pie kam, kā minimums, puse no dalībniekiem, ir mazgadīgie, tevi varētu, normāli, pie dziesmas paņemt, ja to uzzinātu pareizie cilvēki.

Link to comment
Share on other sites

Tuvakaja laika palaidis http://world-gs.com/ un tu bus iespeja spelet uz naudu. Pats tur biju stradajis pie noteikumu8 un liigu izveides. Bet kopuma - aizmirsti domu par speli uz naudu. NEVIENS neuzices naudu sazin kam... Nav jegas... Bet spelet uz santimiem nevienam nebus interesanti. un tas ka tu palaid portalu bez sava antichita, kas blokje visus maksas chitus - smiekligi... kas man trauces nopirkt heliosu un visus njemt prieksha? Un vel varu piebilst - visi kas spelee visadas kontras utt... jau sen zin ka nopelnit. Bet par jaunajam spelem manuprat tev nav ne jausmas par turniriem un notiekosho.... Sry 4 no garumzimes, svesh kompis

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...