Epix Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 (edited) Kurs ir stabilakais? Vajag vinu videochatam(skype) un protams neierobezots trafiks, respektivi price/performance no tiem, kas ir lietojujsi un zin. Fantazijas un flamewarus ludzu seit neveidot. principa paskatijos, lmt izskatas baigais kosmoss, vairak interese kurs stabilaks, lai neraustitos bilde, bite vai tele2? Edited January 25, 2011 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 http://krizdabz.lv/telekomunikacijas/labakais-mobilais-internets/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted January 25, 2011 Author Report Share Posted January 25, 2011 Ja tas ir tavs petijums, tad liels paldies, man ta jau ari likas, ka bite ir labakais, Riigai vismaz. Merijums pat veikts pie manam majam, kas vel vairak atjvieglo izveli, paaaaldies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 Ja dzīvo Rīgā, tad noteikti Bite. Draugs no Bites bija iedevis palietot viņu internetu. Lietoju vel ar veco modemu, tagad laikam viņiem k-kādi jaunie savesti. Principā sūdzēties nevar. Mājā ar biezām sienām pie 3 stabiņiem ar 3g downloads bija līdz 800kb/s. Cs un citas spēles varēji mierīgi spēlēt, ik pa laikam noraustās, bet nebija tik jūtams. Skype videočats strādāja ideāli. Tā kā lietoju internetu par brīvu bez limita, tad neko par tarifiem nemācēšu teikt. Bet nu viņu saitā viss skaidri un smuki uzrakstīts. Principā kas uzreiz jāzin, tad lietojot Biti pieslēdz bezmaksas naktis, tad lieto vienkārši kā internetu dienā, bet ja vajag k-ko novilkt sagaidi nakti, tad netiks skaitīts datu apjoms. Man liekas, ka bija arī tāds pakalpojums kā bezmaksas brīvdienas, īsti neatceros. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 Nav mans. Es pats BITI esmu lietojis Jūrmalā - filmas nāca ar 300kb/sec, TF2 bija spēlējams Ja tas ir tavs petijums, tad liels paldies, man ta jau ari likas, ka bite ir labakais, Riigai vismaz. Merijums pat veikts pie manam majam, kas vel vairak atjvieglo izveli, paaaaldies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 TELE2 iesaksoja un jaa vismaz Kurzemes puseee arii Bitei ir labakaaas atsauksmes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 KRI cik tev bija pings TF2 spēlējot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 Vot precīzi neatceros. Bija daudz diezgan daudz, bet TF2 bija spēlējams. CS gan būtu čau. Katrā ziņā pāri simtam noteikti bija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aivis99 Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 Skolas biedriem bija TELE2, nu teikšu, ka pilnīgs sūds Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted January 26, 2011 Report Share Posted January 26, 2011 njem jebko tikai ne TELE2 .. panjemsi nozheelosi 100% daudziem pazistamajiem tads ir un katru dienu jaklausas ka sudzas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now