Jump to content
GIGN Forum

Fps Prob.

ArcChez*
 Share

Recommended Posts

Sveiki

Ir problemas ar fps ieks css,

Iedodiet link ja ir labaks fps cfg par

Casey's Config v2. (css)

Mans pc ir integreds.

CPU: AMD Athlon 64 Processor 3200+ 1.99~3.00GHz

VKart: 128MB Ati Readon Xpress 200 Series

RAM: 894.5 MB (2x250mb 1x394mb)

CSS: fps_max 100

CSS rez: 640x480

CSS dxlvl: 70/81

CSS fps cfg: Casey's Config v2

Uz mana pc ir Full Tweak.

Screeni:

aim_map/assault/italy/dust/milita/office .tga format

Download

paguglē par -heapsize pie shortcut, tas nedaudz palīdz nobalansēt resursu ēšanu..

fps_max iemet 101 tādējādi iegūsi stabilu fps, reali to var likt kautvai 65 ja videji tev ir 70fps, arī tad raustisies minimali

Launch Opcijas un fps_max nomaina

nav man nekas jauns...

Principā tie visi fps cfg ir diezgan vienādi. Daudz neko vairāk Tu neizspiedīsi, ja tev ir uzlikta tik zema izšķirtspēja un dxlevels. Nezinu protams kāds tev fps, jo man vloms instalēt k-kādu progu lai skatītos tās .tga formāta bildes.

Nezinu neko par radeon video kartēm, bet man šķiet, ka šī ir mazliet par vāju + integrētās jau pašas par sevi nava īpaši krutas. Vari mēģināt vel pašai videokartei uzlikta visu uz perfomanci, atslēgt visus vsynce, antialiasngus, etc. stafus.

Rams arī tā švakāk, tur var mēģinā uzlikt RAMrush progu, varbūt līdzēs, bet šaubos.

Principā tie visi fps cfg ir diezgan vienādi. Daudz neko vairāk Tu neizspiedīsi, ja tev ir uzlikta tik zema izšķirtspēja un dxlevels. Nezinu protams kāds tev fps, jo man vloms instalēt k-kādu progu lai skatītos tās .tga formāta bildes.

Nezinu neko par radeon video kartēm, bet man šķiet, ka šī ir mazliet par vāju + integrētās jau pašas par sevi nava īpaši krutas. Vari mēģināt vel pašai videokartei uzlikta visu uz perfomanci, atslēgt visus vsynce, antialiasngus, etc. stafus.

Rams arī tā švakāk, tur var mēģinā uzlikt RAMrush progu, varbūt līdzēs, bet šaubos.

lolololol :superlol:

Ar video kartes draiveri to esu izdarijis sen,

bet iemeiginasu sakara ar ram,

pagaidam lietoju Game Booster v3 kas defragmente

ram un atsledz dazus procesus...

+ es compi esu parinstalejis, visus stuff esu ari izdarijis...

Lai skatitu attelu failus lietoju Picasa 3 diezgan laba

free programa, ar to var skatit ari .tga failus ...

lolololol :superlol:

Ka to saprast???

pok3moons...

Ja nevēlies upgreidot visu kompi, tad paņemt kādu video karti. Kaut vai pa 10ls kādu 6600 geforce. Ar to uzreiz būs daudz labāks fps css'ā. Jo nu tās vecās iebūvētās kartes galīgi nava domātas spēlēm.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...