Kalis Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 Mani jau kartejo reizi nohakoja. Ko man tagad darit? Visas manas mantas ir pazudusas un pie akounta netieku. http://www.tf2items.com/id/kaliskalis26?time=1295293011'>http://www.tf2items.com/id/kaliskalis26?time=1295293011 te bija pirms nohakosanas http://www.tf2items.com/id/kaliskalis26 un te pec. Ko man tagad darit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goodbye Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 Great success! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SelfDestruct Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 Interesanti gan, kā tad tevi tā varēja ņemt un ''nohakot''... Raksti supportam, ko tad citu vari darīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kalis Posted January 17, 2011 Author Report Share Posted January 17, 2011 Neko nezinu man visu laiku ta gadas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SelfDestruct Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 (edited) Kāpēc citiem, normāliem lietotājiem, tā negadās? Drošvien tev tā ''hakošana'' skaitās, ka kāds tev atsūtīja linku ar FREE STEAM GAMES LOLOLOL un tu jau protams savadiji username un pass ne? Edited January 17, 2011 by SelfDestruct Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucinjshs Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
blindmind Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 Beidz kopet manu avataru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwanftw Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 tā tev vajag. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lasters Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 Nav ko līst kaut kādās fake lapās. Un vēl izsūtīji visiem draugiem kaut kādu "Vote for me on this fake steam page!!11" sūdu, gan jau vēl kāds uzķērās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomys Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 Nu tā ir tikai tava vaina, būs mācība, nevaig tač cepuress 100, kuram normālam. Pasaulee ir daudz stulbu cilveeku, kuriem ir iepejas ieguut ko veelas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goodbye Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 Blindmind tu galīgi debīls esi? Cūka tev atļāva savu avataru izmantot un par viņu tā ņirgāties? toch daunis Link to comment Share on other sites More sharing options...
blindmind Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 (edited) Blindmind tu galīgi debīls esi? Cūka tev atļāva savu avataru izmantot un par viņu tā ņirgāties? toch daunis you mad? Edited January 18, 2011 by blindmind Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 ko tev darīt? pieņemties prātā. bet nu ja tu sen jau neesi steam supportam ticketu nosūtījis, tad to tā kā varētu izdarīt. cūciņa avatara pacančiki - es vēl nezinu, kad jūs man apniksiet, bet vienā brīdī es jūs visus nosuspendošu uz kādu mēnesi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blindmind Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 ko tev darīt? pieņemties prātā. bet nu ja tu sen jau neesi steam supportam ticketu nosūtījis, tad to tā kā varētu izdarīt. cūciņa avatara pacančiki - es vēl nezinu, kad jūs man apniksiet, bet vienā brīdī es jūs visus nosuspendošu uz kādu mēnesi. bet ja man shitads avatars? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kalis Posted January 18, 2011 Author Report Share Posted January 18, 2011 Labi kad paspeju notreidot cepures pret tf2 pirms nohakosanas. Un es neko nesutiju vins jau bija uzhakojis un visiem rakstija. Jagaida tagad support moz palidzes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwanftw Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 (edited) Vispār, kā iespējams nohakot mantas tf2, ja nespiež neko? Man šķiet , ka tas nav reāli. Edited January 18, 2011 by hwanftw Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Mo3_ Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 tāpēc, ka esi lohs, tāpēc tā arī ir! tāpat vien, kā jau daudzi to uzsvēra, nekad nenotiek, tāpēc vienreiz mācies no kļūdām, ja tev tas nav pirmo reizi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sunthug Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 tie visu hakeru google translate ierullē, tieši tāpat kā tas bija ar skype ''adminiem'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
ausainis Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 (edited) Vienmēr atradīsies kāds muļķis, kas uz tā grābekļa uzkāps. Varbūt, ja neatdos itemus, tad kaut ko iemācīsies. Edited January 18, 2011 by ausainis Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Mo3_ Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 neatdos jau ar, bet kontu gan noteikti dabūsi Link to comment Share on other sites More sharing options...
andRe Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 Ja pratīsi visu sakarīgi pastāstīt steam supportam, tad dabūsi kontu un visus nozagtos itemums atpakaļ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImprovisE Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 (edited) Mai sirious offtopik : friends - offline solves this! Nespied uz neviena linka steam čatā labāk vispār. Nopietni - tas pats arī steamforumā - pirms nospied paskaties apakšējā stūri vai nav .tk adresē vai kāds vārds kurš liekas aizdomīgs, jo hipersaiti ieliekot var mainīt tās izskatu, bet ne pašu adresi.Un nopietni sakot - Priekš kam ir domāts secret question? http://www.tf2items.com/id/ImprovisE Edited January 18, 2011 by ImprovisE Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwanftw Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 (edited) Mai sirious offtopik : friends - offline solves this! Nespied uz neviena linka steam čatā labāk vispār. Nopietni - tas pats arī steamforumā - pirms nospied paskaties apakšējā stūri vai nav .tk adresē vai kāds vārds kurš liekas aizdomīgs, jo hipersaiti ieliekot var mainīt tās izskatu, bet ne pašu adresi.Un nopietni sakot - Priekš kam ir domāts secret question? http://www.tf2items.com/id/ImprovisE nespiežiet uz viņa adresi, viņam tur ir .dk saits, fāk... nah es uzspiedu! Edited January 18, 2011 by hwanftw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banāna Telefons. Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 (edited) nespiežiet uz viņa adresi, viņam tur ir .dk saits, fāk... nah es uzspiedu! edit : suns smirdīgais. Tu esi lohs. Kk, vēl uzliks man vārnu... Aizstāšu šo uzbraucienu ar vienkāršu facepalm smailiju. Un šeit vēlviens - Edited January 18, 2011 by Banāna Telefons. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwanftw Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 Tu esi lohs. Kk, vēl uzliks man vārnu... Aizstāšu šo uzbraucienu ar vienkāršu facepalm smailiju. Un šeit vēlviens - atvaino, bet es tādas lietās neko nesaprotu, jo kā teica, caur .dk zog itemus un tur ir .dk , pox , ka kaut kāds smaidiņš ar "you are idiot" man galīgi vienalga. Tākā uzbraucieni nebīja pelnīti, ja tu esi tik gudrs tad varēji normāli pateikt, ka tas ir prikols. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now