COLE Posted October 6, 2003 Report Share Posted October 6, 2003 Ja nav noteikumu, tevi nevar sodiit par to paarkaapshanu. Taadeelj es te "uzmetu uz papiira" kaa tie noteikumi vareetu izskatiities: ############################################### Servera noteikumi. Neuzmaacies adminiem ar luugumiem: -taisiit restartu; -mainiit karti; -dariit ko citu; Neizraadi necienju pret citiem speeleetaajiem: -nelamaajies; -neapsaukaajies; -neaizskar citus; -nefloodo; Neshauj pa saveejiem, nemet HE un Flash uz saveejiem. Pildi kartes nosaciijumus un uzdevumus. Uz GIGN servera netiek atbalstiitas (un var tikt sodiitas) shaadas darbiibas: -lamaashanaas, apsaukaashanaas, citu speeleetaaju personas aizskarshana, flood`s, TK, fragoshana; -"kemposhana"/seedeeshana (iznjemot, sargaajot "bombsite", "nokritushu" C4 vai kjiilniekus); -"rush" uz pretinieka baazi, ja ir jaasargaa "bombsite", "nokritushu" C4 vai kjiilniekus (iznjemot, ja jaaapiet pretinieks no muguras); Administraatoru noteikumi. Ja serverii ir kaads no GIGN memberiem, administraatori: -nemaina karti; -netaisa restartu; -netaisa vote; (bez GIGN membera piekrishanas) Administraatori nemaina kartes peec saviem pesroniigajiem uzskatiem, nenjemot veeraa speeleetaaju vairaakuma intereses. Soda speeleetaajus ar slap, slay, kick tikai ar pienaacigu iemeslu/pamatojumu. ############################################### Nekaa jauna. Tomeer varbut, izlasot sho, dazhs labs kex sapratiis par ko vinjam splap, slay vai kick (ban tieshaam ir jaanopelna ar "centiigu" darbu, un taa jau ir cita opera). Any comments? Idea? P.S. Kemposhana un rush ir piemineeti taadeelj, ka, ja nepilda kartes nosaciijumus/uzdevumus, tad CS paarveershas par leenu unreaali vai kweiku. Taktika un TP ir galvenais CS pluss, varbuut izmantosim sho plusu, lai ir interesantaak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 6, 2003 Report Share Posted October 6, 2003 nu a MOTD (sviests kas paraadas piekonekteejot) tas jau ir rakstiits varbuut vieniigi bez administratora noteikumiem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
_FireStorm_ Posted October 6, 2003 Report Share Posted October 6, 2003 kam vajadzigs tas MOTD? tapat visi srazu aizver.. maybe kads izlasa i tapat po Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 6, 2003 Report Share Posted October 6, 2003 nu taa jau vinju probleema... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killer.Mike Posted October 6, 2003 Report Share Posted October 6, 2003 Varbuut vareeja paskaidrot administratoriem tuvaak par ko var slap, saly, kick utt , lai peec tam neienaaktu suudziibas un citas neapmierinaatiibas... + veel vote admini vareetu likt votes TIKAI , kad neviena cita admina(augstaaka) nav serverii jo daudziem nav cvote tiesiibas kad vareetu aizliegt taadas votes... Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted October 6, 2003 Report Share Posted October 6, 2003 + visi tie noteikumi taapat man liekas ir pashsaprotami un nav jeegas vinjus lasiit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
COLE Posted October 6, 2003 Author Report Share Posted October 6, 2003 Nu taa. Noteikumi ir vajadziigi, lai vismaz, ja ne ierindas speeleetaajs, tad lai admins zin, par ko var sodiit un par ko ne. Piemeeram, admins netiishaam uztaisa TK, protams par to sanjem H-rocket (kritushaa izveele kaa sodiit par TK), bet kaada skaade, sodiitais ir admins un vinjsh izkiko to pashu speeleetaaju, kuru pirms briizha pats noshaavis. Tas jau ir "bezpredjels". Un veel, speeleeju es, speeleeju, te siicei knupis izkriit no mutes un jamaa bauree, eju glaabt meitu (max. 10-15 sec prom no datora), atgriezhos, bet man raada - You have been banned from this server! Pamatojums banam ir kaads? Un veel, buutu labi, ja admini saaktu piespiest speeleetaajus ieveerot katres nosaciijumus... Betushka, ja jau pashsaprotami, kaadeelj tikai 2 no 10 tos ieveero? Link to comment Share on other sites More sharing options...
_FireStorm_ Posted October 6, 2003 Report Share Posted October 6, 2003 var jau piemest tadu pluginu - tie komadas speletaji kas neizpilda kartes nosaciijumus t.i. neuzliek kluci vai neatmiine to raunda beigas tiek slayoti! baigi cool izsecinu - tas buus un turpinaasies ka cilveeki neliek vai nemiine - pats ar esu vairakas reizes sedeejis taa luuk Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted October 6, 2003 Report Share Posted October 6, 2003 COLE citiem nav tik augsts tas IQ shodien man gan gadiijaas taa ka skreeju kopaa ar kaut kaadu no sava team un shis saak uz mani shaut un nonjem man 80 hp nu vot un panjeemu un izkickoju vinju Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted October 7, 2003 Report Share Posted October 7, 2003 COLE, tu maz UT esi speeleejis??? tur arii meedz buut dzilji paardomaats TP... savas "administratora" tiesiibas censhos izmantot peec iespeejas retaak, bet taa kaa man tag ir arii arr, tad naaxies izmantot dotaas tiesiibas vizmaz reizi 30 min (kartes laikaa)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
COLE Posted October 7, 2003 Author Report Share Posted October 7, 2003 BTW, neesmu maniijis, ka kaads UT ar izcilu TP speeleejis buutu. Tur parasti nesaas un vaalee (kaa piemeeram vakar T itaalijaa rashoja uz CT - kas ir pilniigi preteeji kartes nosaciijumiem). Nezinu kaa jums, bet man paliek garlaiciigi un absoluuti neinteresnti veerot, kaa frageru banda aiznesaas uz otru kartes malu. DuH & _FireStorm_: Bet ja admini saaks intensiivi sodiit par C4 nelikshanu, kempereeshanu, fragoshanu? Varbuut kaut kas mainiisies? Un DuH, rr uztaisiit ir paties gods , ja neko citu nemaak Vienkaarshs piemeers: aztec, CT visu laiku ar rush iznes T, protams ka tie dazhi T, kuri meigjina uzrashot pretii, aatri vien nokriit. Atnaak Intel`s, dazhs labs tiek paslapots, cits noslayots, un peec diviem raundiem T uzliek C4 un vinnee. Varbut visiem adminiem buutu uz to jaatiecas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted October 7, 2003 Report Share Posted October 7, 2003 uu vareetu taa kas ieskrien ts baazee tam slay? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 7, 2003 Report Share Posted October 7, 2003 es domaaju ka to uztaisiit ir tikpat vienkaarshi kaa pateikt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
COLE Posted October 7, 2003 Author Report Share Posted October 7, 2003 Njemot par piemeeru to pashu aztec, tad CT Teru respaa NAV ko dariit. Un veelreiz par adminiem. Dazhi tiehaam dara ne to, ko vajadzeetu. Ja izkiko par to, ka vienkaarshi kaads nepatiik, jeb speeleetaajs soda adminu par TK etc... Man jautaajums, kursh bijas tas , kursh mani vakar nobanoja (ap 21.00 -21.05), tajaa briidii, kad es biju no datora atgaajis uz 10-15 sekundeem (siicei vajadzeeja knupi mutee ielikt). Gribeetos uzzinaat kick un 5min bana iemeslu un varbuut "aciis ieskatiities" . Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted October 7, 2003 Report Share Posted October 7, 2003 hmm, piem dust1, me CT... ja T leenaam raapo pa tuneli, es ko, pa apakshu apisienu nevareeshu uztaisiit, taadeejaadi atvieglodams spiedienu uz tiem, kas sedz b???? ir starpiiba starp rush un taktiku... appisiens arii skaitaas taktisks gaajiens, taa teikt krustugunis - spiediens no priekshas, bet atkaapties arii nau kur... bik muragaini sanaaca, bet kas gribees, tie sapratiis... Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted October 7, 2003 Report Share Posted October 7, 2003 COLE es taksh tev jau teicu ka vakar tevi izkickoja Lethal bet nezinu par ko tas bija parasts kick kuram klaat naak 5 mins bans Link to comment Share on other sites More sharing options...
COLE Posted October 7, 2003 Author Report Share Posted October 7, 2003 Ok, thx, betushka. Lethal, nu tagad pastaasti, ko es tev sliktu nodariijis, ka tev ienaaca praataa mani kick, da + veel temp ban? Vienkaarshi gribeetos zinaat. A man likaas ka komandas ak un ab ar kaut ko atshkjiras... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted October 7, 2003 Report Share Posted October 7, 2003 mde cik var teikt ka 5 min temp ban automaataa naak liidz kick'am??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stumbrs Posted October 7, 2003 Report Share Posted October 7, 2003 var jau brutaali slayot slapot kickot cik tiik ja nieveero punktus nezinaashana neatbriivo no atbildiibas Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted October 8, 2003 Report Share Posted October 8, 2003 sviest, kur tu rodies? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stumbrs Posted October 8, 2003 Report Share Posted October 8, 2003 man liekas no piena Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now