Jump to content
GIGN Forum

Server rullez

Recommended Posts

Ja nav noteikumu, tevi nevar sodiit par to paarkaapshanu.

Taadeelj es te "uzmetu uz papiira" kaa tie noteikumi vareetu izskatiities:

###############################################

Servera noteikumi.

Neuzmaacies adminiem ar luugumiem:

-taisiit restartu;

-mainiit karti;

-dariit ko citu;

Neizraadi necienju pret citiem speeleetaajiem:

-nelamaajies;

-neapsaukaajies;

-neaizskar citus;

-nefloodo;

Neshauj pa saveejiem, nemet HE un Flash uz saveejiem.

Pildi kartes nosaciijumus un uzdevumus.

Uz GIGN servera netiek atbalstiitas (un var tikt sodiitas) shaadas darbiibas:

-lamaashanaas, apsaukaashanaas, citu speeleetaaju personas aizskarshana, flood`s, TK, fragoshana;

-"kemposhana"/seedeeshana

(iznjemot, sargaajot "bombsite", "nokritushu" C4 vai kjiilniekus);

-"rush" uz pretinieka baazi, ja ir jaasargaa "bombsite", "nokritushu" C4 vai kjiilniekus

(iznjemot, ja jaaapiet pretinieks no muguras);

Administraatoru noteikumi.

Ja serverii ir kaads no GIGN memberiem, administraatori:

-nemaina karti;

-netaisa restartu;

-netaisa vote;

(bez GIGN membera piekrishanas)

Administraatori nemaina kartes peec saviem pesroniigajiem uzskatiem, nenjemot veeraa speeleetaaju vairaakuma intereses.

Soda speeleetaajus ar slap, slay, kick tikai ar pienaacigu iemeslu/pamatojumu.

###############################################

Nekaa jauna. Tomeer varbut, izlasot sho, dazhs labs kex sapratiis par ko vinjam splap, slay vai kick (ban tieshaam ir jaanopelna ar "centiigu" darbu, un taa jau ir cita opera).

Any comments? Idea?

P.S. Kemposhana un rush ir piemineeti taadeelj, ka, ja nepilda kartes nosaciijumus/uzdevumus, tad CS paarveershas par leenu unreaali vai kweiku. Taktika un TP ir galvenais CS pluss, varbuut izmantosim sho plusu, lai ir interesantaak.

Varbuut vareeja paskaidrot administratoriem tuvaak par ko var slap, saly, kick utt , lai peec tam neienaaktu suudziibas un citas neapmierinaatiibas...

+ veel vote admini vareetu likt votes TIKAI , kad neviena cita admina(augstaaka) nav serverii jo daudziem nav cvote tiesiibas kad vareetu aizliegt taadas votes...

Nu taa.

Noteikumi ir vajadziigi, lai vismaz, ja ne ierindas speeleetaajs, tad lai admins zin, par ko var sodiit un par ko ne.

Piemeeram, admins netiishaam uztaisa TK, protams par to sanjem H-rocket (kritushaa izveele kaa sodiit par TK), bet kaada skaade, sodiitais ir admins un vinjsh izkiko to pashu speeleetaaju, kuru pirms briizha pats noshaavis.

Tas jau ir "bezpredjels".

Un veel, speeleeju es, speeleeju, te siicei knupis izkriit no mutes un jamaa bauree, eju glaabt meitu (max. 10-15 sec prom no datora), atgriezhos, bet man raada - You have been banned from this server!

Pamatojums banam ir kaads?

Un veel, buutu labi, ja admini saaktu piespiest speeleetaajus ieveerot katres nosaciijumus...

Betushka, ja jau pashsaprotami, kaadeelj tikai 2 no 10 tos ieveero?

COLE, tu maz UT esi speeleejis??? tur arii meedz buut dzilji paardomaats TP... tongue.gif savas "administratora" tiesiibas censhos izmantot peec iespeejas retaak, bet taa kaa man tag ir arii arr, tad naaxies izmantot dotaas tiesiibas vizmaz reizi 30 min (kartes laikaa)... wacko.gif

BTW, neesmu maniijis, ka kaads UT ar izcilu TP speeleejis buutu. Tur parasti nesaas un vaalee (kaa piemeeram vakar T itaalijaa rashoja uz CT - kas ir pilniigi preteeji kartes nosaciijumiem).

Nezinu kaa jums, bet man paliek garlaiciigi un absoluuti neinteresnti veerot, kaa frageru banda aiznesaas uz otru kartes malu.

DuH & _FireStorm_: Bet ja admini saaks intensiivi sodiit par C4 nelikshanu, kempereeshanu, fragoshanu? Varbuut kaut kas mainiisies? Un DuH, rr uztaisiit ir paties gods smiliez.de_2428.gif , ja neko citu nemaak wink.gif

Vienkaarshs piemeers: aztec, CT visu laiku ar rush iznes T, protams ka tie dazhi T, kuri meigjina uzrashot pretii, aatri vien nokriit. Atnaak smiliez.de_2524.gif Intel`s, dazhs labs tiek paslapots, cits noslayots, un peec diviem raundiem T uzliek C4 un vinnee. Varbut visiem adminiem buutu uz to jaatiecas.

Njemot par piemeeru to pashu aztec, tad CT Teru respaa NAV ko dariit.

Un veelreiz par adminiem. Dazhi tiehaam dara ne to, ko vajadzeetu. Ja izkiko par to, ka vienkaarshi kaads nepatiik, jeb speeleetaajs soda adminu par TK etc...

Man jautaajums, kursh bijas tas smiliez.de_2428.gif , kursh mani vakar nobanoja (ap 21.00 -21.05), tajaa briidii, kad es biju no datora atgaajis uz 10-15 sekundeem (siicei vajadzeeja knupi mutee ielikt). Gribeetos uzzinaat kick un 5min bana iemeslu un varbuut "aciis ieskatiities" biggrin.gif .

hmm, piem dust1, me CT... ja T leenaam raapo pa tuneli, es ko, pa apakshu apisienu nevareeshu uztaisiit, taadeejaadi atvieglodams spiedienu uz tiem, kas sedz b???? ir starpiiba starp rush un taktiku... appisiens arii skaitaas taktisks gaajiens, taa teikt krustugunis - spiediens no priekshas, bet atkaapties arii nau kur... bik muragaini sanaaca, bet kas gribees, tie sapratiis... wink.gif

Ok, thx, betushka.

Lethal, nu tagad pastaasti, ko es tev sliktu nodariijis, ka tev ienaaca praataa mani kick, da + veel temp ban? Vienkaarshi gribeetos zinaat.

A man likaas ka komandas ak un ab ar kaut ko atshkjiras... smiliez.de_2428.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...