tomys Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 Sveiki! Man ir daži jautājumi sakarībā ar datoru, kāds derētu labam geimingam, lai fps nebūtu konstanti 30-40 , bet 60+++ . Tākā man uz šo datoru fps turas ~25 un pat dažreiz sāk niķoties uz 7fps. Esmu izmēģinājis visādus fps cfg , bet tas neko daudz neuzlabo. Ja arī uzlabo tad spēle ir nebaudzāma. Tāpēc man jums ir jautājums par 2 datora komponentēm , jo citas detaļas varu ņemt no šī datora. Tātad vaig procesorss un videokarte, pašlaik- porcesorss(aizvēsturisks modelis E2220 2,40gHz) , bet videokarte(GeForce 8600). Tas nav nekas spīdošs , protams ka vēl nepieminēju mātesplati un PSU , bet ar to es tikšu galā. Tātad es esmu izvēlējies šādas daļas, budžets ~150+ Ls. Video karte - http://www.dateks.lv/cenas/25/40356_sapphire_radeon_hd5770_1gb_128bit.php Bet kādu procesoru jūs iesakāt? Lai varētu padzenāt TF2 un kaut ko citu. Gaidu atbildes. TOMzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izliecies Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 Procesoru tad, protams, par atlikušo naudu... Pentium Dual Core E6700 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperS Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 Ieteiktu Core 2 Duo , pats izmantoju un TF2 iet labi , man ir Core 2 Duo 2.66 GHz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomys Posted January 8, 2011 Author Report Share Posted January 8, 2011 Izliecies , man vienam datoram ir E6660 un 9800 GT , fps ~80 (tas ir gaļā) , nesūdzos , bet ja man butu HD 5770 , tas fps pāaugstinātu? SuperS , kāda video karte, procesora modelis, cik fps gaļā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 Man ir duals E8400 3GHz, spēlēju uz max settingiem, un gaļā ir 50-60 fps, un jā, man ir Radeon 5670 HD. Man vajadzētu labāku video karti, bet šobrīd es nesūdzos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izliecies Posted January 9, 2011 Report Share Posted January 9, 2011 tomys - tas FPS, protams, paaugstinātu, bet vai no tā ir jēga? Ja tev FPS nenokrīt zem 60, tad šaubos, vai tas būs ieguldītēs naudas vērts. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomys Posted January 9, 2011 Author Report Share Posted January 9, 2011 Izliecies, labi. Bet kādu īsti proci iesakāt? Dā videokarti varu paņemt ko iedevu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izliecies Posted January 9, 2011 Report Share Posted January 9, 2011 Procesoru jau teicu, kuru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now