Inc23 Posted January 7, 2011 Report Share Posted January 7, 2011 Kādam ir bijusi darīšana ar moenybookers? Interesē tieši naudas iemaksa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted January 7, 2011 Report Share Posted January 7, 2011 Kādam ir bijusi darīšana ar moenybookers? Interesē tieši naudas iemaksa... Ir gan, ko tu vēlies uzzināt? Vispār jau ir piemērotāki saiti, kur tu varētu iegūt vairāk informācijas, bet nu centīsimies tev izlīdzēt tepat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted January 7, 2011 Report Share Posted January 7, 2011 Dienu dienā saskaros, kādi jautājumi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inc23 Posted January 7, 2011 Author Report Share Posted January 7, 2011 man tagad tjipa jāapstiprina tas konts, un tur laikam vienīgais veids ir ar to bank transfer uzlikt naudu uz mb konta... tikai es tagad kad mēģinu viņiem sūtīt to piķi caur internet banku, es nevaru nomainit, ka to nodevu par starptautisko maksājumu maksāju tikai es, a tur automātiski uzlec atpakaļ "dalīti". bet tur moneybookers vēl ir rakstīts, ka viņi nekādas banku nodevas neapmaksā, varētu man šito biški apskaidrot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted January 7, 2011 Report Share Posted January 7, 2011 Nu uz kontu naudu var izņemt arī neapstiprinot viņu, bet ja tomēr gribi apstiprināt, tad tev jāsūt starptautiskais maksājums komentārā ieliekot savu ID. Tas vismaz man swedbankā noņēma 5eur pārskaitījums un vēl 5lvl komisijā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inc23 Posted January 7, 2011 Author Report Share Posted January 7, 2011 nu jā, man tas pats rādās. ja jau tev izdevās apstiprināt, tad sūtīšu es ar. es nez, manliekas, ka obligāti jāapstiprina tas konts lai izņemtu naudu, jo kad uzspiežu "withdrawal" man saka, ka vispirms jāaktivizē konts uzmaksājot naudu. bet nu labs ir, aizskaitīju 20 euro, arī 5 ls swedbanka norāva, sukas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted January 7, 2011 Report Share Posted January 7, 2011 Nē, esmu vairākas reizes ņēmis ārā bez problēmām, ja pieprasi izmaksu līdz 11 dienā, tad viņa jau ir nākošās dienas naktī. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inc23 Posted January 7, 2011 Author Report Share Posted January 7, 2011 skaidrs, paldies. var slēgt ciet laikam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted January 7, 2011 Report Share Posted January 7, 2011 Šajā sakarā varu ieteikt tev arī moneybookers MasterCard, 10eur karte, jāsūta peses scans un kāds rēķins vai dzīvesvietas deklerācija. Tad viņa atnāk ~2 nedēļu laikā, bet tad tu to naudu, kas ir moneybookerī vari izņemt LV bankomātos un neko negaidīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inc23 Posted January 7, 2011 Author Report Share Posted January 7, 2011 skaidrs, bet es diezvai viņu tā regulāri izmantošu, vienkārši vienā pokerā pagaidām vienīgais cashout veids ir moneybookers... a tā karte 10 eur maksā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted January 7, 2011 Report Share Posted January 7, 2011 Jā, un tad uz 3 gadiem, kamēr beidzās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now