dyversant Posted January 6, 2011 Report Share Posted January 6, 2011 yoyoyoyoyoyoooo... eu, kā lai TE atrod šitādu piekarīnu, bet ar nosacījumu, ka šamais ir skrūvējams un iekšā var drusku iebērt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted January 6, 2011 Report Share Posted January 6, 2011 eeem ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sh0n Posted January 6, 2011 Report Share Posted January 6, 2011 iebērt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted January 6, 2011 Report Share Posted January 6, 2011 nav slikti, līderisma akadēmijā tevi ne tikai apgaismoja par dzīves jēgu, mēķiem un citiem visiem brīnumiem. Bet arī iemācijuši kļūt par kārtīgu narkomānu 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted January 6, 2011 Report Share Posted January 6, 2011 dyversants no sava līderisma akadēmijas zīmoga laikam nekad netiks vaļā, vismaz šajā forumā 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted January 6, 2011 Report Share Posted January 6, 2011 divītis ir gūdmena zaļā versija. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tonja Posted January 6, 2011 Report Share Posted January 6, 2011 Cik noprotu "iebērt" viņš domāja "zālīti" ? Nu šitādu es arī gribētu iegadāties par saprotošu cenu [ap 10LS] Nu dyversant esi normāls pāķis Kaut kamā šitādā bērt zāli un pēctam skolā kumārīt :D:D:D 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted January 6, 2011 Report Share Posted January 6, 2011 Cik noprotu "iebērt" viņš domāja "zālīti" ? Nu šitādu es arī gribētu iegadāties par saprotošu cenu [ap 10LS] Nu dyversant esi normāls pāķis Kaut kamā šitādā bērt zāli un pēctam skolā kumārīt :D:D:D Pēc kā tu spried, ka viņš tur bērs zāli un pēc kā spried, ka viņš mācās skolā un kur nu vēl, ka kumārīs zāli skolā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted January 6, 2011 Report Share Posted January 6, 2011 šņaukāsies kā liels lācis no filmas it's all gone by pete tong. P.S. cruel intention krusts būtu stilīgāks par lodi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banāna Telefons. Posted January 6, 2011 Report Share Posted January 6, 2011 Cik noprotu "iebērt" viņš domāja "zālīti" ? Nu šitādu es arī gribētu iegadāties par saprotošu cenu [ap 10LS] Nu dyversant esi normāls pāķis Kaut kamā šitādā bērt zāli un pēctam skolā kumārīt :D:D:D Nav nedaudz par agru sākt nodarboties ar sūdu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted January 6, 2011 Report Share Posted January 6, 2011 Gribētu redzēt, kā no šitāda zāli kasīsi ārā Laikam jau tomēr kokā kāps! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted January 6, 2011 Report Share Posted January 6, 2011 Nu tas, ka divitis butu uzsedies un narkotikam, mani nemaz neparsteigtu. Diemzel tas ir liderisma akademijas un wannabe tusetaju neizbegams liktenis. Salasas tur mazie "lidereni" kopa un sak :yo: pikrsti gaisa cik es kruts varu kocinu iesnaukt a jus sukajat ledu lietojat alkaholu. Mazie lidereni parejie sarosas, ka jauns lielaks liderens veidojas un dara vinam pakal. A sis pats nesaprot un dara siem pakal un beigas tada pimpju merisanas saura loka vien sanak! Beefs 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucinjshs Posted January 6, 2011 Report Share Posted January 6, 2011 Dyversant, ja tu slēpsi cukuru visās malās, tad ar lieko svaru tik ātri galā netiksi. Sargi veselību, draugs! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted January 7, 2011 Author Report Share Posted January 7, 2011 īstenībā tas nav domāts narkonitām un narkotikām, bet pavisam citam jokam.. aaww cik miilji ka jus tik perfekti zinat visu par mani zhel, ka ne suuda nezinat ... bet tas lai paliek DZHaa zinja .. bet par gudmena zaljo versiju var piekrist paldies nak3d. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now