ZirniS Posted January 4, 2011 Report Share Posted January 4, 2011 skatijos pamacibas bet nekur neatrodu. kr4 man ir gatava mape, iemetu sava /map folderi uzrakstu nosaukumu piemeram "mape1" un vins neradas cs mapees, bet ja saglabajot mainu nosaukumu uz "map1.BSP" tad meginot caur cs ieiet mape man izlec errors ka nepareiza versija vai kas tads, tapec vai kads var man palidzet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieshels Posted January 4, 2011 Report Share Posted January 4, 2011 Izlasi šo līdz galam un izpildi punktu "kompilēšana". Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZirniS Posted January 4, 2011 Author Report Share Posted January 4, 2011 Pieshels said: Izlasi šo līdz galam un izpildi punktu "kompilēšana". es jau to dariju, un izdariju atkal. vins izveido aaa.map a aaa.bsp nekur neparadas, un vienalga new game neradas si mape. bet ja uztaisu pats aaa.bsp un iemetu csstrike/maps tad verot mapi vins izmet error ka nav pareiza versija ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZirniS Posted January 4, 2011 Author Report Share Posted January 4, 2011 ZirniS said: es jau to dariju, un izdariju atkal. vins izveido aaa.map a aaa.bsp nekur neparadas, un vienalga new game neradas si mape. bet ja uztaisu pats aaa.bsp un iemetu csstrike/maps tad verot mapi vins izmet error ka nav pareiza versija ... man liekas ko lidzigu atradu... ta4u ja ta, tad neatrodu savu .bsp failu Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuskiS Posted January 4, 2011 Report Share Posted January 4, 2011 Otrais attēls, Place compiled maps in this directory before running the game: Tur arī atradīsies tavs .bsp fails, ko nokompilēsi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrEgo Posted January 4, 2011 Report Share Posted January 4, 2011 sākumā pārliecinies, vai komplitēšanās laikā nav erroru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZirniS Posted January 4, 2011 Author Report Share Posted January 4, 2011 GuskiS said: Otrais attēls, Place compiled maps in this directory before running the game: Tur arī atradīsies tavs .bsp fails, ko nokompilēsi. tur man vis ir kartiba un error ari nekada nebija, vnk sis fails man ka jau mineju par ieprieksejo topiku, vins saglabajas kur citur. un man vins ir saglabajies c:/games tnx visiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now