Grizlijs Posted January 3, 2011 Report Share Posted January 3, 2011 Sveiki. Es taisos pārinstalēt datoru un vēlos atstāt dažus failus kompī, zinu, kad tas ir izdarāms, bet kā ? Varat man lūdzu palīdzēt un pateikt, kā to var izdarīt ? Paldies jau iepriekš Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fu*k yea Posted January 3, 2011 Report Share Posted January 3, 2011 Dažus failus ieraksti fļeškā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grizlijs Posted January 3, 2011 Author Report Share Posted January 3, 2011 Jā, bet nevar tā izdarīt, ka uztaisa vienu mapi uz Destkopa un, kad tie faili paliek ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blindmind Posted January 3, 2011 Report Share Posted January 3, 2011 (edited) Ta nevar, ja tev ir otrs HDD uz ka parkopet failus, tad dari ta.. Savadak tu varetu meginat uztaisit jaunu partriciju, un tur parkopet. Un WRONG SECTION Edited January 3, 2011 by blindmind 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grizlijs Posted January 3, 2011 Author Report Share Posted January 3, 2011 Ok. Tnx Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted January 3, 2011 Report Share Posted January 3, 2011 (edited) man ir jautājums visiem tiem pārgudrajiem pidariem kas visās sadaļās stāsta un māca citus, kad tajā pat laikā paši ir lielāki lohi kā tas kurš uzdod jautājumu - ar kuru galu jūsu majestātiskas augstidirstprātības domājat?!? 2 Grizlijs ja tev tie faili ir mega lieli, un uz cietā ir pāris gb vieta tiem, tad novelc kādu softu ar kuru tu mācētu apieties un sadali disku divās loģiskajās partīcijās, kā piemēram partition magic ir labs tūlis ar ko to izdarīt pirms sāc ko darīt kārtīgi apdomā ko dari, atrodi pamācības ja jūti ka tas varētu būt par sarežģītu priekš tevis, ja ko sačakarēsi datus varēsi atgūt tikai cilvēks kam saprašana ir vairāk kā tev ps neuzņemos atbildību ja ko sačakarēsi! Edited January 3, 2011 by ANALGINS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now