repshe Posted January 3, 2011 Report Share Posted January 3, 2011 (edited) sveiki, ko jus sakat par so datoru, cik labs vins varetu buut jaunajam spelem ka piem gta IV, nfs world un citam? vai cena atbilst tam kas ir kastee? http://m79.lv/datori/M79-S4-ULTRA_9888.html Edited January 3, 2011 by repshe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surrounder Posted January 3, 2011 Report Share Posted January 3, 2011 Videokarte ir pilnībā novecojusi, tā ka par geiminga datoru šo brīnumu noteikti nevar saukt. Cena atbilst tam, kas ir kastē, bet jaunajām spēlēm tev šis dators noteikti nederēs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnkyVanGrunsven Posted January 3, 2011 Report Share Posted January 3, 2011 (edited) 1. Gta 4 nevilks 2. Cena atbilst...nokeomplektējot tādu pašu m79 atsevišķi ņemot detaļas sanāk par kādiem 4-5 LS lētāk Edited January 3, 2011 by AnkyVanGrunsven Link to comment Share on other sites More sharing options...
repshe Posted January 3, 2011 Author Report Share Posted January 3, 2011 varbut ir kads cits variants ( labaks ) par to pasu cenu +/- 20ls butu pateicigs ja kads palidzetu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted January 3, 2011 Report Share Posted January 3, 2011 (edited) Lietots... PS< wtf man never valja to stulbo linku.... Kada tur cena ira? nu beidzot linku atvera. Vajadzetu jau videokarti nomainit, vismaz uz kadu HD5770 un tad dur buu atbilstiba sisam. bet to pashu GTA tev vilks, tagad vari panjemt shadu agregatu un velak sakrat videokartei... It ipashi ja tev ir vajadzigs lais speles ietu, nevis tur uberskaistums utt.... Edited January 3, 2011 by b0r1ng Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperS Posted January 3, 2011 Report Share Posted January 3, 2011 dateks.lv var labu pc sakomplektēk pa tādu naudu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted January 3, 2011 Report Share Posted January 3, 2011 http://www.dateks.lv/ru/grozs?content=q1ZKL8qvKlayqlYysTA2NAAxirMTM0uAQoa1OkrG5hamGIJGFkZmluiChhZGJibogiYWZkbGGGZaGpuZowrW1gIA Vienigais bez korpusa, ja tagad ir kads kompis - tad visu var sabazt taja korpusa kas tev ir, ja tas ir pieitiekami liels. Optisko ari neskatijos.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
repshe Posted January 3, 2011 Author Report Share Posted January 3, 2011 a kur es to datoru varesu salikt? es pats nemaku.. itka bija jau doma likt pa dalam, bet tad padomaju, ka nevaresu salikt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izliecies Posted January 3, 2011 Report Share Posted January 3, 2011 Es domāju, ka tas dators priekš GTA IV ir tīri normāls, ja nespēlē uz pārāk augstām izšķirtspējām. Es ar Phenom II X2 550, 4GB RAM un HD 4770 uz 1024x768 un 1280x1024 spēlēju normāli, protams, ne uz augstākajiem uzstādījumiem, bet bija ok, nekas īpaši neraustījās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnkyVanGrunsven Posted January 3, 2011 Report Share Posted January 3, 2011 a kur es to datoru varesu salikt? es pats nemaku.. itka bija jau doma likt pa dalam, bet tad padomaju, ka nevaresu salikt. tu nopērc visus tos dzelžus..saņemsi visu smuki sapakotu kastīties. Pako vaļā un liec kopā. Ja nezini kā, tad internetā var atrast simtiem pamacību, bet ja nejūties drošs, tad gan jau tev ir kāda pazīstams cilvēks, kas to visu saprot, un varēs palīdzēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted January 3, 2011 Report Share Posted January 3, 2011 Ja esi no rigas varetu palidzet =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Girts2009 Posted January 9, 2011 Report Share Posted January 9, 2011 Labāks variants - mazliet dārgāks, bet ar 1 TB HDD un jaudīgu video karti - šeit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now