MieZiiS_JanX Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 kas vispaar ir ursis, kjip bigais joks Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperS Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 (edited) Es esmu ursis , un tas geju bars nevar samierināties ka man ir vairāk cepures nekā viņiem + man tur diezgan daudz atdeva 2 draugi. Samērā pieauguši cilvēki ar pidaru smadzenēm. Edited December 30, 2010 by SuperS Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 Samērā pieauguši cilvēki ar pidaru smadzenēm. Paldies par jauno signature. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kinyu Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 Es esmu ursis , un tas geju bars nevar samierināties ka man ir vairāk cepures nekā viņiem + man tur diezgan daudz atdeva 2 draugi. Tu esi vēl smieklīgāks nekā man sākumā likās. P.S. Tu neuzvarēsi, jo nevari piedalīties savā konkursā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperS Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 Man pašam nāk smiekli par to ka jus visi esat liels idiotu bars , kas tērē savu laiku taisot kaut kādu sūdu un domājot ka tas baigi mani kaut kādā veidā ietekmēs + tas ko es daru nav nopietni , pašsaprotami , un jūs laikam nevarat samierīnāties ka man ir kaut kādas sūdainas spēles cepures , kuras atdeva draugi. Laimīgākais dzīves brīdis jums būtu kad atdotu cepures + jūsu barā ir pieauguši cilvēki , kas vēljoprojām sēž bērnudārzā un droto katru dienu pc un nevar beigt uzjautrināties par to , ka es speciāli taisu kaut kādu sūdu. Padibeņu bars(Tā domā lielākā daļa cilvēku , kas nav bērnībā ravēti smadzenēs vai dauzīti) Dzīvē pēdējie lohraideri , kas nav guvuši pietiekami daudz uzmanības un cenšas debīlā veidā izpausties pie PC. Kinyu te kaut ko pa adoptētajiem dirsa , pats izskatās pēc tāda , kuru sencis tikko aiz ausīm būtu no govs dirsas izvilcis , acis ar sūdiem aizlipušas. Vārētu citēt ūberu: Būtu laiks beigt ostīt līmi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kinyu Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 Atvainojos, bet kāpēc tev visi vairošanās akti saistās ar dzīvniekiem? Es tikai jautāju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperS Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 Kur te ir kaut viens vairošanās akts ? No dirsas izvilkts :DDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nocturnus Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 Man pašam nāk smiekli par to ka jus visi esat liels idiotu bars , kas tērē savu laiku taisot kaut kādu sūdu un domājot ka tas baigi mani kaut kādā veidā ietekmēs + tas ko es daru nav nopietni , pašsaprotami , un jūs laikam nevarat samierīnāties ka man ir kaut kādas sūdainas spēles cepures , kuras atdeva draugi. Laimīgākais dzīves brīdis jums būtu kad atdotu cepures + jūsu barā ir pieauguši cilvēki , kas vēljoprojām sēž bērnudārzā un droto katru dienu pc un nevar beigt uzjautrināties par to , ka es speciāli taisu kaut kādu sūdu. Padibeņu bars(Tā domā lielākā daļa cilvēku , kas nav bērnībā ravēti smadzenēs vai dauzīti) Dzīvē pēdējie lohraideri , kas nav guvuši pietiekami daudz uzmanības un cenšas debīlā veidā izpausties pie PC. Kinyu te kaut ko pa adoptētajiem dirsa , pats izskatās pēc tāda , kuru sencis tikko aiz ausīm būtu no govs dirsas izvilcis , acis ar sūdiem aizlipušas. Vārētu citēt ūberu: TE? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kalis Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 Ursi nevaig tagad te visiem dirsties. Pats tu rakstīji un lielijies kad tev ir daudz cepuru un kad neviens cits nevar tik daudz dabūt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dasters Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 (edited) TE? ļoti dīvaini ! Ev Ursi , padomā pirms nākamo reizi vēnā dursi Jo tev jau sen prāts pat us pusi ne tik ass Kā būtu , ja tu nejautātu kas , vai kā vācieši teiktu Was ist das ? Bet Ursim draugi ir aši , uz dupsēšanos tie ir knaši , dupsējoties tie ir tik pat braši kā gaujas laši Tu sev smērē maizītes ar lasi , bet no tās maizītes tev ir lielas vēder graizītes , un tad tev pie kompja sanāk lielas šaizītes un vispār vispār man liekas ieraugot tevi visiem rižiem ilvēkiem uz kājām saceļas spalvas un nedaudz pat uz galvas , tapēc ursi beidz , savu dzīvi nesasteidz , tfā kādu cepuru skaitā apsteidz un nobeidz uz scautu , jo vakar trāpiji sev pa pautu , velkot nost sev autus . Chill Es piedūros un ceru , ka tavā sirdī neiedūros , jo mans mērķis bija piedurties ! Edited December 30, 2010 by dasters Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperS Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 (edited) Ursi nevaig tagad te visiem dirsties. Pats tu rakstīji un lielijies kad tev ir daudz cepuru un kad neviens cits nevar tik daudz dabūt. Cepuru topicā parādiju savas cepures un viss. Lidmašīna paceļas Dasteram saceļas Lidmašīnai gribas krist Dasteram gribas pist Lidmašīna iekrīt mežā Dasteram pimpis kinyu pežā Edited December 30, 2010 by SuperS Link to comment Share on other sites More sharing options...
andRe Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 Man pašam nāk smiekli par to ka jus visi esat liels idiotu bars , kas tērē savu laiku taisot kaut kādu sūdu un domājot ka tas baigi mani kaut kādā veidā ietekmēs + tas ko es daru nav nopietni , pašsaprotami , un jūs laikam nevarat samierīnāties ka man ir kaut kādas sūdainas spēles cepures , kuras atdeva draugi. Laimīgākais dzīves brīdis jums būtu kad atdotu cepures + jūsu barā ir pieauguši cilvēki , kas vēljoprojām sēž bērnudārzā un droto katru dienu pc un nevar beigt uzjautrināties par to , ka es speciāli taisu kaut kādu sūdu. Padibeņu bars(Tā domā lielākā daļa cilvēku , kas nav bērnībā ravēti smadzenēs vai dauzīti) Dzīvē pēdējie lohraideri , kas nav guvuši pietiekami daudz uzmanības un cenšas debīlā veidā izpausties pie PC. Kinyu te kaut ko pa adoptētajiem dirsa , pats izskatās pēc tāda , kuru sencis tikko aiz ausīm būtu no govs dirsas izvilcis , acis ar sūdiem aizlipušas. Vārētu citēt ūberu: Tu > tavas cepures Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kinyu Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 (edited) Cepuru topicā parādiju savas cepures un viss. Lidmašīna paceļas Dasteram saceļas Lidmašīnai gribas krist Dasteram gribas pist Lidmašīna iekrīt mežā Dasteram pimpis kinyu pežā šis labs, bet ir novērtēts kā plaģiāts. Neko, nākamreiz sūti uz ēpastu, būs lielākas izredzes. Edited December 30, 2010 by Kinyu Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 Man pašam nāk smiekli par to ka jus visi esat liels idiotu bars , kas tērē savu laiku taisot kaut kādu sūdu un domājot ka tas baigi mani kaut kādā veidā ietekmēs + tas ko es daru nav nopietni , pašsaprotami , un jūs laikam nevarat samierīnāties ka man ir kaut kādas sūdainas spēles cepures , kuras atdeva draugi. Laimīgākais dzīves brīdis jums būtu kad atdotu cepures + jūsu barā ir pieauguši cilvēki , kas vēljoprojām sēž bērnudārzā un droto katru dienu pc un nevar beigt uzjautrināties par to , ka es speciāli taisu kaut kādu sūdu. Padibeņu bars(Tā domā lielākā daļa cilvēku , kas nav bērnībā ravēti smadzenēs vai dauzīti) Dzīvē pēdējie lohraideri , kas nav guvuši pietiekami daudz uzmanības un cenšas debīlā veidā izpausties pie PC. Kinyu te kaut ko pa adoptētajiem dirsa , pats izskatās pēc tāda , kuru sencis tikko aiz ausīm būtu no govs dirsas izvilcis , acis ar sūdiem aizlipušas. Vārētu citēt ūberu: es tā skatos, ka tu esi diezgan stilīgs čalis. Literatūrā skolā droši vien nav tās augstākās atzīmes, jo savu domu izklāstīji diezgan šitaini, bet šķiet, ka esi šo, to mācījies no čikija Link to comment Share on other sites More sharing options...
HIM Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 OH MY GOD!!! ;DDDD kinyu tev ir talant uz urša komiksiem)) mby 4. datumā veltīsim dziesmu ursim Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucinjshs Posted December 30, 2010 Author Report Share Posted December 30, 2010 Testing... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 Cepuru topicā parādiju savas cepures un viss. Lidmašīna paceļas Dasteram saceļas Lidmašīnai gribas krist Dasteram gribas pist Lidmašīna iekrīt mežā Dasteram pimpis kinyu pežā u mad? Tagad nesaprotu- ursis čikijam sekotājs vai čikijs ursim? Varbūt čikijs un ursis ir viens un tas pats? Varbūt viņi ir brāļi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goodbye Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 Mans dievs ursi tu mani esi atkodis, es atzīstu ka katru dienu domāju kā būtu ja man būtu tik daudz cepures kā tev un tieši tāpēc es tevi apceļu Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperS Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 Man galīgi pie dirsas ko jūs te rakstat, apnika. Gudrākais piekāpjas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts