Lethal Posted October 5, 2003 Report Share Posted October 5, 2003 Karoche - man te baigaa doma ieshaavaas praataa moshka nepiesaarnjot serveri un iznjemt visas kartes iznemot aztec dust un dust2 - taapat neviens citas kartes nespeelee kaa tikai shiis triis (( jeb uzlikt tipa dust iet kaadas 10h peectam dust2 arii 10h un tad seko miiljais aztec kaadas 15h... )) tas vairaak izskataas peec flooda bet reaali izraisa shitaada mulja :*( Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOLFY_S Posted October 5, 2003 Report Share Posted October 5, 2003 Variants nr 2 - likvideet taas 3 kartes un 24 h dienaa atstaast Assault u. Vai uzlikt taa lai ir 2 kartes lielaas (dust, aztec) un 3 viena maazaa(kaada ha vai fy).... zeel ka tik reti ir fy_assault taa bija laba.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bitiite Posted October 5, 2003 Report Share Posted October 5, 2003 mhm Lethal nice )))))))))))))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hero Posted October 5, 2003 Report Share Posted October 5, 2003 MOSK LIKVIDEET VISAS MAPES IZNJEMOT fy_pool_day , cs_tank , cs_box , fy_iceworld , he_dodgeball , he_tennis, fy_pier Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bitiite Posted October 5, 2003 Report Share Posted October 5, 2003 mhm es domaaju ka buutu jaaklausa hero ! tad gign izgliitosies visvairaak un tad ten speelees vislabaakais speeleetaaji :mol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
[GSG-9] reCon Posted October 5, 2003 Report Share Posted October 5, 2003 Vareetu vienkaarshi izjemt paaris kartes, kuras netiek speeletas, un ielikt jaunas mapes, nevis kaukaadu assault2000, neizplaanotas, nestrateegjiskas un tizlas, bet piem. kaa volare un citas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surrounder Posted October 5, 2003 Report Share Posted October 5, 2003 Hmm, vareetu taakaa vienkaarshi nonjemt am komandu, teiksim visiem GIGN ne-memberiem. Ar to arii atrisinaatos shii probleema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
!G! >>Orc Posted October 6, 2003 Report Share Posted October 6, 2003 neatrisinaatos !! jo katram adminam ir sava miillaakaaa karte un taka visi gign admini driikst dariit taa un es esmu viens no tiem kas tur liecaas . Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 6, 2003 Report Share Posted October 6, 2003 nee nu blood atvainojiet nah ka mees mainam kartes (btw taas am komandas jau taa ir maz cilveekiem - uz doto momentu man liekas ka smagi mazaak nekaa tiem kam ir sloti) - blin zin ja jau pasha serverii nevarees speeleet to ko grib... (i tad es biezhi uzlieku voti pirms mainu karti) blood - enivei - lethal - tikai nevajag... speeleeju vienreiz visu dienu liidz kaadiem seshiem vakaraa gign serverii... aztec, inferno, train, nuke, dust2, piranesi, prodigy, .... ai vairaak neatceros... torn ar esmu paaris reizes speeleejis... office, italy,... aa parastais dasts arii.... blin vispaar topiclock - tizla ideja enivei Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts