Jump to content
GIGN Forum

Upload Proga

Recommended Posts

ee a vaine eclubam ftp serveri ir ftp.eclub.lv

un useraname ir piem:prokillaz.eclub.lv  smiliez.de_2538.gif  smiliez.de_2125.gif

Nokacha to FileZilla, pieregistre ecluba savu accountu, un FileZillaa ieraksti visu nepiecieshamo, lai varetu savienoties ar eclub ftp serveri. Pievienoju bildi kur kas ir jaraksta.

Lai dabutu to logu spied pirmo Iconu augsheja rinda (Site Manager) vai wnk Ctrl + S.

xxx - raksti savu accounta vardu (piem. lunis.eclub.lv)

post-2-1131283713.jpg

Edited by .em^

Nu akpec dievs ir devis man sodibu ? sad.gif ruteris ir vis shausmigaka lieta!!visas realas fishkas atkrit sad.gif pat filezila sad.gif

Vai nu tu esi ambalis vai tev ir kautkads aizvesturisks rooteris. Man pasham ir rooteris un nekadas problemas nav, vienigi ja vajag lai izdod manu ip tad noforwardeju portu (kas prasa neilgak ka 1 min) un visas problemas atrisinatas.

Vai nu tu esi ambalis vai tev ir kautkads aizvesturisks rooteris. Man pasham ir rooteris un nekadas problemas nav, vienigi ja vajag lai izdod manu ip tad noforwardeju portu (kas prasa neilgak ka 1 min) un visas problemas atrisinatas.

man varbut ir aizvesturisks bet ko darit!bet nu ruteri ir gandriz visi vienadi dazi ir ar in dazi ar out tongue.gif man out sad.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...