Jump to content
GIGN Forum

Interneta Veikala Atsauksmes


MašīnZaglis
 Share

Recommended Posts

Nu ir tāds i-neta veikals bm.lv, kāds viņā ir kautko kādreiz nopircis? Lieta tāda ka gribās kluci no turienes nopirkt,bet esmu dzirdējis no citiem ka citi nopērkot pretī dabon vienkārši telefonu un knapi ja ar lādētāju ,es negribu lai man ir tāpat. Ir kādas atsauksmes?

Link to comment
Share on other sites

Tīri pēc likuma Tev ir tiesības 2 nedēļu laikā atteikties no preces, ko esi iegādājies internetā, bez jebkādiem paskaidrojumiem, saņemot atpakaļ naudu. Latvija ir maza valsts, nekur dirsā krāpnieki neliksies, ja pats zināsi, ko dari, taču tiksi piekrāpts. Tikai saglabā visas pavadzīmes/rēķinus. Sarežģītāk ir pērkot preces no ārzemju veikaliem, jo tur ir baigi dziļi jāstudē attiecīgās valsts likumi par šo tēmu, jo neskaidrību gadījumā gadās, ka viss norit pēc otras valsts likumiem, bet Tu paliec ar garu degunu. [ideāls variants ir, ja slēdzot līgumu par pirkumu, tiek ievietots punkts par neskaidrībām].

Edited by Lumpy
Link to comment
Share on other sites

Draudzene atgādināja, ka ar bm bija darīšana, kad fočiku pirkām. Reāli, nekas īpašs- vnk 2 nedēļas mūs dirsināja (tjipa ir pieejams, bet nav, tad atkal ir un tad atkal nav) un mēģināja citu objektīvu (bez IS) iesmērēt (tīšām vai netīšām- hvz) . Beigās pasūtījām nafig un nopirkām citur.

edīte:

vismaz viņa saka, ka tas bija bm. Es gan uz to nepaļautos..

Edited by bReeTz
Link to comment
Share on other sites

Ar telefoniem ir pavisam vienkārši - vienkārsi uzjautā, kas nodrošina telefonam garantiju. Ja Mosers ( nokia SE, utt.) vai oficiālais ražotāja serviss (Samsung) - tad viss ir OK.

Ja garantiju nodrošina Mobilux, Mobilukss, merkors vai jebkurš cits neoficiālais serviss - 10reiz apdomā, vai tiešām gribi to telefonu iegādāties. Problēma nav iveikalos, bet piegādātājos. Daudzi dzen iekšā citam reģionam domātus/pārkodētus vai pat refurbished telefonus, kas arī uzreiz atsaucas uz cenu.

Respektīvi - visiem ļoti patīk sūzēties par telefonu kvalitāti - bet pašī jau vien esat vainīgi. Pērciet telefonus, kuri Latvijā ir ievesti oficiāli, kurus ir importējis normāls piegādātājs. Bet paši jau izvēlaties pirkt telefonus kurus piedāvā par 30% - 40% lētāk nekā ir normāla tirgus cena.

Attiecīgi - ir pieprasījums un uzreiz arī rodas piedāvājums - tirgus tiek pilnībā sadirsts ar nezinamas izcelsmes telefoniem, un, kad es klientam piedāvāju telefonu, viņš man sāk stāstīt, ka cena ir briesmīga - viņš ir redzējis citos internetveikalos daudz lētāk..

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...