Jump to content
GIGN Forum

Vajag Portatīvā Ram Ddr2


cash^
 Share

Recommended Posts

Meklēju RAM DDRII (vēlams 667MHz, der arī 800MHz) priekš portatīvā. Man ir aizdomas, ka manējais ir nomiris un vajag pārliecināties vai tā tiešām ir. Tātad meklēju kādu kurš uz pāris min Purvciemā/Pļavniekos var aizšaut 512 - 2024MB moduli. Pretī došu alu/šokolādi.

Link to comment
Share on other sites

Da tur vispār bija mistika kaut kāda. Piecēlos no rīta, skatos saulīte spīd, uztaisu kafiju, uzpīpēju, ieslēdzu kompi, lai pilnai laimei vēl norautu ķepā un pēc tam kādu nobanotu forumā. Pēc POST skrīna ekrāns paliek melns, bet neizrubās. Ok, slēdzu pa jaunam - tas pats. Mēģināju iebūtoties no Win un Hireens diska - nesanāk. Ekrāns melns, 0 reakcija. Arī BIOS nomešana uz def settngiem nepalīdzēja. Izjaucu kompi. Piemetu cieto pie cita datora, tas strādā. Nākamā doma bija RAM (un klusībā dieviņam lūdzos, lai nebūtu mātes plate). Izvilku RAM, notīrīju, iebāzu otrā slotā. Slēdzu iekšā, pēc POST skrīna sāk lādēties Windows 7. Vietā, kur logo četri logi gabali sāk lidot kopā, kompis restartējās. Tālāk par to vietu nekādīgi netiek. Mēģinu atkal Hireens Boot CD. Šoreiz aiziet. Palaižu memtestu, programma palaižas, bet tālāk par programmas nosaukumu augšā un zilu ekrānu nekas nenotiek.

Šodien kolēģis atvilkās ar kaut kādu portatīvo. Ielieku RAM no donora, atkal tālāk par logo gabalu lidošanu netieku. Būtojamā Windows diska repairs arī nepalīdz. Vienkārši uzkaras. Iebāžam otrā portatīvajā manu RAM un palaižam memtestu. 0 kļūdas. Domāju varbūt mans boot sektors nobrucis. bootrex.exe /FixMbr nepalīdzēja. Beidzās tas viss ar Winduļa reinstalu. Kāpēc viņš tādus brīnumus sāka strādāt hvz. Kaut kādas īpašās dienas uznāca.

Teddy, bekonu atradi?

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...