Jump to content
GIGN Forum

Mekleju Cs'a Projektam Co-owner


priveegerik
 Share

Recommended Posts

Kārtējais CS'a projekts... ķipa viss baigi firejas :D Un beigu beigas cik atri viss sākas tik beidzās..

Kāda jēga latvija taisīt 1001 serveri ? Pieprasijuma nav :D daudzi serveri stav tukši.. Būtu maukuši kādu citu projektu. Kura vel nav :D

Link to comment
Share on other sites

Reali, ja taisās "CS projekts" tad jābut kapitālam ieguldijumam, lai spētu konkurēt ar citiem CS'a serveriem, njemsim pa piemēru GIGN,BAGEM,WOS, u.t.t lai izkonkurētu ir nepiesiešami daudz līdzeklu tā pasā servera iegādei, labas trubas pieslēgšanai "Internetam" Un stabilam 24/7.. Jā tā visa nav tad ar saviem draudziniem spelet nav intresanti :D ķipa ew man ir privātais serveris gribi būt admins.. Un visi kas spēles būs admini ROFL :D

Ir jāmāk piesaistīt publiku, ar jaunām idejām neviss visu laiku malt vienu un to pašu !!

Link to comment
Share on other sites

bagem'a spele kaut kada rajona cilveki un provajderi klienti , parejie tur randoma tika. Pie tam tur komuns ir aizgajis d1rsa , tevi var nobanot 40 gadigs ipashnieks bez jebkadas logikas kursh netic ka Latvija ari ir cilveki kuri mak spelet.

Edited by ngEAr
Link to comment
Share on other sites

ir tā, ka šeit jau cs spēlējot reizēm liekas, ka čiterus pat reizēm labāk nebanot, ja nespēlē ar aim, lai interesantāk paspēlēt pretī tādiem urbjiem.

vienīgais veids kā piesaistīt spēlētājus jaunam projektam ir dot admin tiesības.. tad severī spēlēs admini un mērīsies krāniem.

būtībā viss ko es gribēju pateikt. nav jēgas, nav jēgas tādām domām par jauniem projektiem, ja nevarēsi piesaistīt pietiekoši lielu auditoriju ar kaut ko NEBIJUŠU. kā piemēram, sakarīgi nokonfigurēts serveris, draudzīga spēlēšana ( neiespējami ).

angāram gribēju piebilst vēl, ka līdzīgi ir ar cs.kopideja.lv, kur sāku savas cs 1.6 spēlētāja gaitas. tur ir līdzīgi, kur valdieks ir uz visu pohuj Torxy (forumā šeit arī var atrast), kurš banoja par neko un jutās lepns.

peace! ^_^

Link to comment
Share on other sites

Tagad tur ir tikai co_ mapes... un visi dirsēji ir izmirsuši. Pārsvarā kaut kādi nūbi iekšā... Tāpat spēlēju ārzemju serveros... Viņa nemaksās tik dārgi. Šobrīd cena ir $34.95 un cerams, ka necelsies... Fade blinking skill IS AWESOME!~!!!!! gameplay

Link to comment
Share on other sites

NS2 pirms 24 min iznāca updeits closed beta: http://www.unknownworlds.com/ns2/news/2010...ld_157_released

tādas pārmaiņas :D jau tuvāk pirmajam NS tikai labākā grafikā...

Un jā, es ar gribu uzreiz full, nevis pisties cauri bagiem un citiem sūdiem. Cik sapratu, vēl vajag normāli onosu uztaisīt, jp, heavy armor un tad spēle iznāks. I think .... 3 vai 4 mēneši vēl.

edit: noskatījos vide... just awesome

Edited by AmE
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...