peredasts Posted December 1, 2010 Report Share Posted December 1, 2010 Airlive rūteris, viss griežas un šancē kā vajag, neko neesmu darījis, pat disks, kas nāca līdzi, nav likts datorā, nav ne paroļu, ne citu sūdu. Portatīvajam, kurš ņem no šīs kastes netu, pāris reizes dienā uz mazu, nemanāmu momentu pazūd/nogļuko nets. Internetam netraucē, tomēr ar to pietiek, lai, piemēram, mIRC mani disconectētu un reconectētu par jaunu un atkal būtu jāraksta paroles & citi sūdi. Būtu ļoti priecīgs šo novērst, bet pagaidām pašam nekas prātīgs nav izdevies. Any ideas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrozZzeN Posted December 2, 2010 Report Share Posted December 2, 2010 Man tā pati problēma. (Win XP) Mani risinājumi : Uzlieku utorrentā ,lai velkas filmas ar max 100 kb/s. ja nelīdz tas ,tad atrubīju Wireless Zero Shutdown servisu. Pēctam uzlieku pingtestu kādas 2-3 min ,ja pa to laiku nav timeouta vai pings virs 1000 ms , tad viss strādā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiky Posted December 2, 2010 Report Share Posted December 2, 2010 (edited) Pirmkārt, ir jauzinstale tas DISKS, jo tādējadi tiek nokonfigurēts rūteris, un silti iesaku uzlikt paroli.. Mulki tu esi tādā veidā mierigi var piekļut taviem SHARED datiem, bez atlaujas kā ari bez maksas internets tam kas viņu var uzkērt, tavu prāt kāpēc nak līdzi disks, un kapec ir rakstits "Highy recomened passworld protection" Edited December 2, 2010 by Chiky Link to comment Share on other sites More sharing options...
peredasts Posted December 2, 2010 Author Report Share Posted December 2, 2010 Nu nevajag jau uzreiz sākt lamāties. Es dzīvoju mežā un te nevienam manu netu un failus nevajag. Pamēģināšu disku, ziņošu par rezultātiem editojot šo postu. Paldies katrā ziņā par idejām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted December 3, 2010 Report Share Posted December 3, 2010 routeris karas, tā gadās ar lētajiem (<50ls) restartē kādu brīdi ies, pēc nedēļas tāpati procedūra... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiky Posted December 3, 2010 Report Share Posted December 3, 2010 LOL, Man ruteris pa 14 ls no D-LINK... Un visspar nav nekādu problēmu.. Vnk jaizdara tas ko prasa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted December 3, 2010 Report Share Posted December 3, 2010 Man ir linkys un man ir asāka problēma, neizmantojos utorrentu gan uz personāla gan uz wifi [ portatīvā] nets sāk afigena bremzēt, viss ir ideali salikts, paroles etc. Tad ik pēc mēneša viņš nobruk un viņš ir jārestartē, protams garantijā tur neko nepierādīs, pieslēgs viss ies, bet nu jā. Ps rūtera cena manējam ir 25+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now