Nightmares^^ Posted November 30, 2010 Report Share Posted November 30, 2010 (edited) Čau, Palūgšu ieteikt kādu sakarīgu grāmatu angļu valodā, man te studijās jāizlasa un jāatbild, ceru atrast grāmatu, kurai ir pieejams netā reviews, lai viss tas murgs nav jālasa un jāraksta pašam, tas varētu aizņemt diezgan daudz laika, kura uz gada beigām ne vella nav :> Galvenais, lai grāmata būtu interesanta, der arī kaut kas filozofiska rakstura, galvenais, tik ne par kaut kādām vēstures muļķībām un pokemoniem arī nevajadzētu Kā jau minēju, galvenais, lai jau ir pieejams reviews par visu grāmatu. Paldies. Edited November 30, 2010 by Nightmares^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čaks Kulakovs Posted November 30, 2010 Report Share Posted November 30, 2010 (edited) Ņem jebkādu bestselleri, internetā tādiem pilns ar apskatiem, atziņām, vai ko tev tur vajag. Pats varu ieteikt The girl with the dragon tattoo, aizvakar izlasīju tik. Edited November 30, 2010 by Čaks Kulakovs Link to comment Share on other sites More sharing options...
J. Brauns Posted November 30, 2010 Report Share Posted November 30, 2010 George Orwell - 1984 Aizraujoša grāmata, kurā ir iespējamas pietiekami daudz interpretācijas līnijas, lai par viņu varētu runāt stundām ilgi. Par interpretācijas materiālu trūkumu internetā nevajadzētu būt sūdzībām. Viena iespēja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted November 30, 2010 Author Report Share Posted November 30, 2010 Čaks Kulakovs said: The girl with the dragon tattoo, aizvakar izlasīju tik. MAn vajag konspektu par visu grāmatu, tāpēc arī meklēju grāmatu, kurai šāds konspekts jau varētu būt gatavs, varētu arī bez grāmatas iztikt, ja būtu sakarīgs konspekts (reviews). Paldies, jums abiem, par variantiem, gaidīšu vēl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted December 20, 2010 Author Report Share Posted December 20, 2010 APDEITS Joprojām meklēju kādu foršu grāmatu angļu valodā, ko varētu izlasīt onlainā... Tomēr uz 100 lapaspusēm derēs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted December 20, 2010 Report Share Posted December 20, 2010 Iesaku Hoila (Sir Fred Hoyle) The Black Cloud vai Velsa (Herbert George Wells) The Time Machine. Abas ir no zinātniskās fantastikas žanra un abas ir pietiekami īsas - pirmā uz kādām 200 lpp., otrā nedaudz virs 100. Viegli lasāmas, ļoti interesantas grāmatas un es teiktu, ka starp labākajiem zinātniskās fantastikas darbiem vispār. Šķiet, ka man abas sanāca izlasīt vienā piegājienā, kas notiek reti. Laika mašīnai ir beigušās autortiesības, kas nozīmē, ka būs viegli pieejama, bet Melno mākoni pats kaut kad nesen pdf formātā lasīju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted December 20, 2010 Author Report Share Posted December 20, 2010 Milzīgs paldies. Izskatās interesanta lasāmviela, ja nu kādam vēl savajagās tā un vēl viena pieejama lejuplādēšanai - ŠEiT Var Naglot ciet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now