IvaRz Posted November 27, 2010 Report Share Posted November 27, 2010 Kāds no jums nevarētu atsūtīt ielūgumu new.outlaw.lv ? E pasts [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted November 27, 2010 Report Share Posted November 27, 2010 par cik ekopuika un tankeris lasa šo te tavu skribelējumu, kas nav nevis parasts lūgums, bet "lūgums: īpašais", tiešām pārsteidzi. tu vēlies tapt ielūgts un tādēļ lūdz pēc ielūguma ļoti lūdzoši lūdzot. tas man atgādina saviesīgi viesīgu viesu vakaru, uz kuru tu vēlies aiziet, bet tev nav ielūguma. kad esi nonācis pie namdurvīm, tad tuvākajam pilsonim palūdz "eu, kāds te nevar man iedot ielūgumu?". tas viss, protams, ir pieņemami sociālajā grupā, kurai tu piederi, bet redzi dzīvē tas tā ne vienmēr iet cauri. un ņemot vērā, ka šī ir interneta vide, tad domas par to, kāds radījums tev gadīsies ceļā pirmais, tiešām raisa manī bezgalīgi dziļas skumjas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mucho Posted November 27, 2010 Report Share Posted November 27, 2010 outlawā nav iespējams nosūtīt ielūgumu. reģistrējies par 2ls vai sapūsti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiky Posted November 28, 2010 Report Share Posted November 28, 2010 (edited) man ir kipa 99 inviti hvz vai vini strada Edited November 28, 2010 by Chiky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts