b0r1ng Posted November 28, 2010 Report Share Posted November 28, 2010 Uz mana Nano tur trīs dienas pie video skatīšanās sabiedriskajā katru dienu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeoX Posted November 29, 2010 Report Share Posted November 29, 2010 Man interesē, kāds tev fočuks? Kā uz aipoda var derēt defaultais fočuka vads? Tas nav kkāds kārtējais ķīniešu izgudrojums? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted November 30, 2010 Report Share Posted November 30, 2010 nofotogrāfē un ieliec bildi ar savu ipodu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted November 30, 2010 Report Share Posted November 30, 2010 es gan neieteiktu lietot kreisos vadus, kur nu vel no fotoaparatiem etc devaisiem apple savus vadus taisa savādāk, nav tā ka + un - ir pa sāniem bet gan vidū, un datu vadi ir ārpusē, vai kaut kā dikti līdzīgi, un skaidrojums ir pavisam vienkārš, perc orģinālu vai neperc neko.. kkādi ķīnieši šo fīcu bija atklājuši pirmajiem podiem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimors Posted November 30, 2010 Author Report Share Posted November 30, 2010 TC. problēma atrisināta,paņēmu citu Ipod. Pie tā vecā IPOD,bija kā fočukam kontakts. click Pēc tā es sapratu,ka kkas nav kārtībā. Paņēmu citu ipod,un tajā bija vispār cita izzeja. :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now