Jump to content
GIGN Forum

To Miedzinjsh


zhansis
 Share

Recommended Posts

Neesi ievērojis , ka dzīvie nedzird mirušos. Es gan nezinu, bet vai tad lan cupos tā darīt ir atļauts?

edit : nu perm banu ar neiesaku atsāt, pirmā reize, kā nekā.

edit2 : tu esi pasists? kāda šķirba kur tu runā? Ja csā nedrīkst to darīt, tāpat kā nedrīkst nuke pa klintīm staigāt, tad tas ir tas pats , kas bugot. Un es tev prasu : "Vai lan cupos tā ir atļauts?".

Edited by Fake^
Link to comment
Share on other sites

isteniba, ka viņš tev vareja pateikt, ka tur esmu, ja viņš bija tava komanda un es vel nevienu nebiju noshavis? (es vnk tur sedeju, mape vertigo, kur b spota, ka ct krisiju aiz trubas)

Un vispar man nav nemazakas nojausmas vai par monitorigu liek bans ieksh gign! Atceros, ka macho man kko uzdirsa, ka par to banoju, viņš teica, ka tas normali un to nevar izkontrolet! Kaut kur foruma jabut topikam, par monitoringu!

Link to comment
Share on other sites

Vispār nē. Atļauts sarunāties ir tikai tajos brīžos, kad tu esi dzīvs (un pāris sec pēc nāves). Ja to neievēro, tad var arī baigā huiņa sanākt (sākot no pakāsta raunda līdz pat vēl lielākiem sodiem), bet tas tā.

Nu, reāli jau vajadzētu par monitoringu likt perm banu, bet kā jau Miedzinjsh teica - sūdi tādi, ka to ir praktiski nereāli pierādīt un izkontrolēt.

Kas attiecas uz šo gadījumu, ja viss ir tiešām, kā džekiņš te klāsta, tad izskatās, ka bana termiņu vajadzētu samazināt.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...